Sundbro 23:10, Jumkil

Objektnr 43056
Utgångspris
950 000 kr
Tomtarea
2 291 m²
Typ
Byggnadstomt
Upplåtelseform
Friköpt

Byggnadstomt i Jumkil utanför Uppsala

Lantligt belägen byggnadstomt i Jumkils socken ca 2 mil nordväst om Uppsala. Till Librobäck med flera byggvaruhus, återvinningscentral mm tar det ca 15 minuter med bil. Till Stenhagens centrum med stora livsmedelsbutiker, systembolag, apotek m.m tar det ca 20 minuter. I närmaste omgivningarna finns stora skogs- och strövmarker med goda möjligheter till bär- och svampplockning. Förskola, skola f-5 och förskola finns i Jumkil på ca 6 km avstånd. Edenhofs 18 håls-golfbana ligger ca 8 km ost om tomten. Avstånd till Stockholm ca 9 mil.

Relativt plan, oplanerad tomt. Tomten är under avstyckning. Enligt uppgift från Lantmäteriet kommer dess storlek att uppgå till 2.291 kvm.

Borrad vattenbrunn finns på tomten. Markbädd för avloppsinfiltration gemensam med granntomter anläggs av säljaren på dennes bekostnad. Köparen svarar själv för att anlägga avloppsbrunn inom den egna tomten. El finns inte dragen till tomten. Säljaren svarar för att ansluta tomten till elnätet, men köparen står för kostnaden för anslutningen. Tillfartsväg anläggs av säljaren på dennes bekostnad. De nya tomtägarna ansvarar sedan själva för skötsel och underhåll av vägen.

Tomten är idag obebyggd. Uppsala kommun lämnade positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus i januari 2022. Förhandsbeskedet gäller i två år.

Observera att två granntomter och ytterligare tre tomter i närområdet med samma säljare till varierande priser är till salu samtidigt som denna tomt.

Visa hela beskrivningenBilderFaktaKarta
Visa alla 13 bilder

Fakta

Fakta

 • ObjekttypTomt
 • Utgångspris950 000 kr (Utgångspris)
 • Tomtarea2 291 m²
 • TomttypByggnadstomt
 • Vatten & AvloppEgen borrad brunn finns på tomten. Markbädd gemensam med granntomter anläggs av säljaren på dennes bekostnad. Köparen svarar själv för att anlägga avloppsbrunn inom den egna tomten. Mer information om enskilt avlopp finns här: https://avloppsguiden.se/
 • FastighetsbeteckningSundbro 23:10
 • KommunUppsala

Övrigt

 • Inskrivningar

 • ServitutFörmånsservitut finns inskrivet avseende väg.
 • GemensamhetsanläggningarFastigheten har andel i gemensamhetsanläggningarna Sundbro ga:2 med ändamål avlopp och Sävastebo ga:2 med ändamål väg (förvaltas av Kvarnbo-Andersbo-Brogård Samfällighetsförening).
 • Övrig information

 • TomtRelativt plan, oplanerad tomt. Tomten är under avstyckning. Enligt uppgift från Lantmäteriet kommer dess storlek att uppgå till 2.291 kvm. Avstyckningen förväntas vinna laga kraft i slutet av juli. Lantmätarens karta återfinns under fliken dokument här ovan.
 • BeskrivningByggnation
  Tomten är idag obebyggd. Uppsala kommun lämnade positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus i januari 2022. Förhandsbeskedet gäller i två år. Beslutet återfinns under fliken dokument här ovan.

  El
  El finns inte dragen till tomten. Säljaren svarar för att ansluta tomten till elnätet, men köparen står för kostnaden för anslutningen.
  Tillfartsväg: Tillfartsväg anläggs av säljaren på dennes bekostnad. De nya tomtägarna ansvarar sedan själva för skötsel och underhåll av vägen.

  Taxeringsvärde
  Då fastigheten är nyavstyckad har den ännu inte åsatts något taxeringsvärde. Preliminär typkod 210 (småhusenhet, tomtmark). Den som äger en obebyggd småhustomt betalar årligen 1 % av taxeringsvärdet i fastighetsskatt. När tomten väl är bebyggd fungerar det i dagsläget så att nybyggda småhusfastigheter är avgiftsbefriade under femton år och därefter erläggs årlig kommunal fastighetsavgift.

  Inteckningar
  Fastigheten är fri från inteckningar.

  Tillträde
  Efter överenskommelse.

  Visning
  Tomten kan beses när som helst på egen hand.

  Koordinater till fastigheten
  59.977721, 17.369455 (Se våra till salu-skyltar)

  Granntomter
  Observera att två granntomter och ytterligare tre tomter i närområdet med samma säljare till varierande priser är till salu samtidigt som denna tomt.

Karta

Intresseanmälan

Sundbro 23:10, Jumkil

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kontakta mäklaren

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.