Sälj din gård eller villa med oss!
Vi förstår livet på landet

Fastighetsförmedling

Sälj din fastighet med oss!

Våra erfarna fastighetsmäklare har en bred och djup förståelse för landsbygdens fastighetsmarknad. Låt oss som förstår livet på landet värdera och sälja din lantbruksfastighet!

Ska du sälja och behöver rådgivning?

Vi förstår att en fastighetsaffär kan vara en komplicerad process. Vår erfarna juridiska rådgivare ser till allt går smidigt och enligt lag. Med vår hjälp kan du känna dig trygg och säker när du säljer din fastighet.

Vi förmedlar fastigheter både på landet och i stan

Om du överväger att sälja en fastighet på landsbygden är det viktigt att anlita en fastighetsmäklare som har specialiserat sig på landsbygdsfastigheter. Här på Carlsson Ring har vi ett team av erfarna fastighetsmäklare som har en bred och djup förståelse för landsbygdens fastighetsmarknad.

Våra fastighetsmäklare har en omfattande kunskap om marknadsförhållanden, fastighetsvärderingar och regler som rör försäljning av fastigheter på landsbygden. Vi kan hjälpa dig att sätta rätt pris på din fastighet och hitta potentiella köpare som är intresserade av att köpa en fastighet på landsbygden.

Försäljning av landsbygdsfastigheter kan vara mer komplicerat än försäljning av fastigheter i staden. Det kan innebära att sälja en gård med tillhörande utrustning och djur, eller att sälja åkermark eller skogsmark. Som specialiserade fastighetsmäklare på landsbygden har vi en gedigen förståelse för dessa frågor och kan ge dig professionell rådgivning och stöd.

Vi har också ett stort nätverk av potentiella köpare och säljare inom landsbygdsområden. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt köpare för din fastighet eller hitta den perfekta fastigheten för dig att köpa.

Så om du söker efter en pålitlig och erfaren fastighetsmäklare som har specialiserat sig på landsbygdsfastigheter, tveka inte att kontakta oss här på Carlsson Ring. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina fastighetsmål.

Fastighetsförmedling

Fastighetsförmedling på landet och i stan

Fastighetsförmedling är Carlsson Rings största verksamhet. Vi förmedlar fastigheter så som gårdar, villor, bostadsrätter både på landsbygd och i tätort. Här kan du ta del av alla fastigheter som vi har till salu just nu.

Auktioner

Lantbruks- och inre lösöresauktioner

Carlsson Ring håller lantbruksauktioner och inre lösöresauktioner. På vår auktionssida kan du bland annat läsa om aktuella auktioner och ladda ner vårt senaste auktions- och fastighetsblad.

FASTIGHETSVÄRDERING

Vi värderar din fastighet eller bostadsrätt

Carlsson Ring värderar din fastighet, t.ex. inför försäljning eller banklån.