Mäklare Örsundsbro

Carlsson Ring Fastighetsmäklare – Sveriges äldsta mäklarbyrå – mäklare i Örsundsbro

Ska du sälja en fastighet i Örsundsbro? Då är du hjärtligt välkommen till oss på Örsundsbro. Vi förmedlar alla typer av fastigheter och har specialkompetens inom skog och lantbruk. Du når oss på tel. 018-10 20 30 och 0171-10 20 30 eller genom att använda vårt kontaktformulär.

Carlsson Ring grundades i Östergötland år 1881 av Carl Johan Carlsson. Vi bedriver sedan dess verksamhet inom fastighetsförmedling och lantbruksauktioner. Carlsson Ring förmedlar fastigheter i hela Sverige och har huvudfokus på landsbygden och på byggnader med kulturhistoriskt värde. Eftersom vi satsar stort på marknadsföring lovar vi att din fastighet kommer synas ordentligt om du väljer att anlita oss. Dagens NyheterATL och Gård & Torp och Upsala Nya Tidning är några av de tidningar som vi annonserar våra fastigheter i.

Våra mäklare har olika spetskompetenser, vi har exempelvis jurister, skogsmästare och lantmästare. Mäklaren finns vid din sida under försäljningsprocessens alla steg. Att välja Carlsson Ring ger dig därför trygghet, du vet att du är i goda händer.

Carlsson Ring stöttar Uppsalas idrottsliv och är huvudpartner till Sirius Bandy. Dessutom stödjer vi Örsundsbro IF, Sirius Fotboll, Uppsala BoIS och UIF.

Avslutningsvis, söker du en mäklare för en fastighetsförsäljning i Örsundsbro? Då får du gärna höra av dig och boka in ett möte med oss! Alternativt kan du besöka vårt kontor på Enköpingsvägen 9 i Örsundsbro.

Fastighetsförmedling

Fastighetsförmedling på landet och i stan

Fastighetsförmedling är Carlsson Rings största verksamhet. Vi förmedlar fastigheter så som gårdar, villor, bostadsrätter både på landsbygd och i tätort. Här kan du ta del av alla fastigheter som vi har till salu just nu.

Auktioner

Lantbruks- och inre lösöresauktioner

Carlsson Ring håller lantbruksauktioner och inre lösöresauktioner. På vår auktionssida kan du bland annat läsa om aktuella auktioner och ladda ner vårt senaste auktions- och fastighetsblad.

Övriga tjänster

Fastighetsvärdering och rådgivning

Carlsson Ring erbjuder en rad tjänster. Förutom våra huvudverksamheter, fastighetsförmedling och auktioner, gör vi bland annat fastighetsvärderingar och erbjuder rådgivning inom fastighetsjuridik.