Carlsson Ring Fastighetsmäklare – Sveriges äldsta mäklarbyrå – mäklare sjönära lägen

Ska du sälja en fastighet nära hav eller sjö? Då är du hjärtligt välkommen till oss på Carlsson Ring. Du når oss på tel. 018-10 20 30.

Carlsson Ring grundades i Östergötland år 1881 av Carl Johan Carlsson. Vi bedriver sedan dess verksamhet inom fastighetsförmedling och lantbruksauktioner. Carlsson Ring förmedlar fastigheter i hela Sverige och har huvudfokus på landsbygden och på byggnader med kulturhistoriskt värde. Eftersom vi satsar stort på marknadsföring lovar vi att din fastighet kommer synas ordentligt om du väljer att anlita oss. Dagens Nyheter, ATL och Gård & Torp är några av de tidningar som vi annonserar våra fastigheter i.

Våra mäklare har olika spetskompetenser, vi har exempelvis jurister, skogsmästare och lantmästare. Mäklaren finns vid din sida under försäljningsprocessens alla steg. Att välja Carlsson Ring ger dig därför trygghet, du vet att du är i goda händer.

Avslutningsvis, fastigheter belägna vi havet eller vid en sjö är en av våra absolut mest efterfrågade fastighetskategorier. Så söker du en mäklare för förmedling av sjönära lägen? Då får du gärna höra av dig och boka in ett möte med oss!

P.S. bilden ovan är tagen i Blekinge skärgård i närheten av Bökevik.

Ring eller maila oss!
Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontaktuppgifter