Mäklare sjönära lägen

Carlsson Ring Fastighetsmäklare – Sveriges äldsta mäklarbyrå

Ska du sälja en fastighet nära hav eller sjö? Då är du hjärtligt välkommen till oss på Carlsson Ring. Du når oss på tel. 018-10 20 30.

Carlsson Ring grundades i Östergötland år 1881 av Carl Johan Carlsson. Vi bedriver sedan dess verksamhet inom fastighetsförmedling och lantbruksauktioner. Carlsson Ring förmedlar fastigheter i hela Sverige och har huvudfokus på landsbygden och på byggnader med kulturhistoriskt värde. Eftersom vi satsar stort på marknadsföring lovar vi att din fastighet kommer synas ordentligt om du väljer att anlita oss. Dagens NyheterATL och Gård & Torp är några av de tidningar som vi annonserar våra fastigheter i.

Våra mäklare har olika spetskompetenser, vi har exempelvis jurister, skogsmästare och lantmästare. Mäklaren finns vid din sida under försäljningsprocessens alla steg. Att välja Carlsson Ring ger dig därför trygghet, du vet att du är i goda händer.

Avslutningsvis, fastigheter belägna vid havet eller vid en sjö är en av våra absolut mest efterfrågade fastighetskategorier. Så söker du en mäklare för förmedling av sjönära lägen? Då får du gärna höra av dig och boka in ett möte med oss!

P.S. bilden ovan är tagen i Blekinge skärgård, i närheten av Bökevik.

Fastighetsförmedling

Fastighetsförmedling på landet och i stan

Fastighetsförmedling är Carlsson Rings största verksamhet. Vi förmedlar fastigheter så som gårdar, villor, bostadsrätter både på landsbygd och i tätort. Här kan du ta del av alla fastigheter som vi har till salu just nu.

Auktioner

Lantbruks- och inre lösöresauktioner

Carlsson Ring håller lantbruksauktioner och inre lösöresauktioner. På vår auktionssida kan du bland annat läsa om aktuella auktioner och ladda ner vårt senaste auktions- och fastighetsblad.

Övriga tjänster

Fastighetsvärdering och rådgivning

Carlsson Ring erbjuder en rad tjänster. Förutom våra huvudverksamheter, fastighetsförmedling och auktioner, gör vi bland annat fastighetsvärderingar och erbjuder rådgivning inom fastighetsjuridik.