Carlsson Ring Fastighetsmäklare – Sveriges äldsta mäklarbyrå – mäklare i Norberg, Bergslagen

Ska du sälja en fastighet i Norberg? Då är du hjärtligt välkommen till oss på Carlsson Ring. Vi förmedlar alla typer av fastigheter och har specialkompetens inom skog och lantbruk. Du når oss på tel. 0223-333 33 eller genom att använda vårt kontaktformulär.

Norbergs kommun ligger i Västmanland och har ca 5600 innevånare. Kommunens centralort är Norberg, vilken även är dess enda tätort.

Carlsson Ring grundades i Östergötland år 1881 av Carl Johan Carlsson. Vi bedriver sedan dess verksamhet inom fastighetsförmedling och lantbruksauktioner. Carlsson Ring förmedlar fastigheter i hela Sverige och har huvudfokus på landsbygden och på byggnader med kulturhistoriskt värde. Eftersom vi satsar stort på marknadsföring lovar vi att din fastighet kommer synas ordentligt om du väljer att anlita oss. Dagens Nyheter, ATL och Gård & Torp och Fagersta-Posten är några av de tidningar som vi annonserar våra fastigheter i.

Våra mäklare har olika spetskompetenser, vi har exempelvis jurister, skogsmästare och lantmästare. Mäklaren finns vid din sida under försäljningsprocessens alla steg. Att välja Carlsson Ring ger dig därför trygghet, du vet att du är i goda händer.

Avslutningsvis, söker du en mäklare för en fastighetsförsäljning i Norberg? Då får du gärna höra av dig och boka in ett möte med oss!

Ring eller maila oss!
Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontaktuppgifter