Carlsson Ring Fastighetsmäklare – Sveriges äldsta mäklarbyrå – mäklare i Enköping

Ska du sälja en fastighet i Enköping? Då är du hjärtligt välkommen till oss på Carlsson Ring. Vi förmedlar alla typer av fastigheter och har specialkompetens inom skog och lantbruk. Du når oss på tel. 0171-10 20 30 eller genom att använda vårt kontaktformulär.

Enköpings kommun ligger i södra Uppland och har ca 48 000 innevånare. Kommunens centralort är Enköping, andra tätorter i kommunen är Örsundsbro, Grillby, Hummelsta, Fjärdhundra, Bredsand, Lillkyrka och Haga.

Carlsson Ring grundades i Östergötland år 1881 av Carl Johan Carlsson. Vi bedriver sedan dess verksamhet inom fastighetsförmedling och lantbruksauktioner. Carlsson Ring förmedlar fastigheter i hela Sverige och har huvudfokus på landsbygden och på byggnader med kulturhistoriskt värde. Eftersom vi satsar stort på marknadsföring lovar vi att din fastighet kommer synas ordentligt om du väljer att anlita oss. Dagens Nyheter, ATL och Gård & Torp och Enköpings-Posten är några av de tidningar som vi annonserar våra fastigheter i.

Våra mäklare har olika spetskompetenser, vi har exempelvis jurister, skogsmästare och lantmästare. Mäklaren finns vid din sida under försäljningsprocessens alla steg. Att välja Carlsson Ring ger dig därför trygghet, du vet att du är i goda händer.

Avslutningsvis, söker du en mäklare för en fastighetsförsäljning i Enköping? Då får du gärna höra av dig och boka in ett möte med oss! Alternativt kan du besöka vårt kontor på Enköpingsvägen 9 i Örsundsbro.

Ring eller maila oss!
Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontaktuppgifter