Mäklare Hudiksvall

Carlsson Ring Fastighetsmäklare – Sveriges äldsta mäklarbyrå – mäklare i Hudiksvall

Ska du sälja en fastighet i Hudiksvall? Då är du hjärtligt välkommen till oss på Carlsson Ring. Vi förmedlar alla typer av fastigheter och har specialkompetens inom skog och lantbruk. Du når oss på tel. 0650-800 00 eller genom att använda vårt kontaktformulär.

Hudiksvalls kommun ligger i Hälsingland och har ca 38 000 innevånare. Kommunens centralort är Hudiksvall och övriga tätorter är Iggesund, Delsbo, Sörforsa, Näsviken, Njutånger, Enånger, Friggesund, Fredriksfors och Edsta.

Carlsson Ring grundades i Östergötland år 1881 av Carl Johan Carlsson. Vi bedriver sedan dess verksamhet inom fastighetsförmedling och lantbruksauktioner. Carlsson Ring förmedlar fastigheter i hela Sverige och har huvudfokus på landsbygden och på byggnader med kulturhistoriskt värde. Eftersom vi satsar stort på marknadsföring lovar vi att din fastighet kommer synas ordentligt om du väljer att anlita oss. Dagens NyheterATLGård & Torp och Hudiksvalls Tidning är några av de tidningar som vi annonserar våra fastigheter i.

Våra mäklare har olika spetskompetenser, vi har exempelvis jurister, skogsmästare och lantmästare. Mäklaren finns vid din sida under försäljningsprocessens alla steg. Att välja Carlsson Ring ger dig därför trygghet, du vet att du är i goda händer.

Avslutningsvis, söker du en mäklare för en fastighetsförsäljning i Hudiksvall? Då får du gärna höra av dig och boka in ett möte med oss!

Fastighetsförmedling

Fastighetsförmedling på landet och i stan

Fastighetsförmedling är Carlsson Rings största verksamhet. Vi förmedlar fastigheter så som gårdar, villor, bostadsrätter både på landsbygd och i tätort. Här kan du ta del av alla fastigheter som vi har till salu just nu.

Auktioner

Lantbruks- och inre lösöresauktioner

Carlsson Ring håller lantbruksauktioner och inre lösöresauktioner. På vår auktionssida kan du bland annat läsa om aktuella auktioner och ladda ner vårt senaste auktions- och fastighetsblad.

Övriga tjänster

Fastighetsvärdering och rådgivning

Carlsson Ring erbjuder en rad tjänster. Förutom våra huvudverksamheter, fastighetsförmedling och auktioner, gör vi bland annat fastighetsvärderingar och erbjuder rådgivning inom fastighetsjuridik.