Stålholmsvägen 7

Bjuråker

Villa med sjönära läge i Hälsingland

Villa i lugnt område i Friggesund ca 4,5 mil nordväst om Hudiksvall med tre sovrum, vardagsrum, kök samt gillestuga och även extra utrymmen såsom rymlig altan överblickande den egna insynsskyddade tomten, garage, stort förråd, matkällare, tvättstuga samt uthus med verkstad och sovrum, perfekt som gäststuga eller tonårsrum.

Här har du gångavstånd till Norra Dellen med badplats och båthamn samt vackra promenadstråk, skola f-6, förskola, livsmedelsaffär och kommunikationer.
Till Delsbo med samhällsservice har du 1,3 mil.

Kommunalt vatten och avlopp samt sommarvatten från Dellen för trädgårdsbevattning och uppvärmning via luftvattenpump, luftvärmepump samt möjlighet att använda vedpanna.

Fakta

43031
800 000 SEK
92 kvm
5 R.O.K
1967
1 275 kvm

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Hudiksvall Avholm 11:7, Friliggande villa.

Bostadsbyggnad

Bostadshus byggd i 1 plan med källare 1967 enligt fastighetsutdrag. Byggd i trä med stående träpanel på yttervägg, plåttak samt fönster av typen 2-glasfönster.
Boarea enligt fastighetsutdrag är 92 kvm (biarea 110) fördelade enligt nedan:

Entreplan: Ingång via brokvist till hall i vinkel med avhängninsmöjligheter, ytskikt av plastmatta på golv och tapetserade väggar. Direkt till vänster hittar du kök med matplats där du har utsikt mot Norra Dellen. Köket är utrustat med köksförvaring, spis, fläkt, kyl och frys, ytskikt av plastmatta på golv, tapetserade väggar som kakel ovan arbetsytor. Intill köket ligger rymligt vardagsrum med parkettgolv, tapetserade väggar och stora fönsterpartier samt utgång till takad altan med utsikt över den egna tomten och med plats för matgrupp.
Via hallen finns tre stycken sovrum i fil, två mindre med plats för enkelsäng och ett större med plats för dubbelsäng och med inbyggda garderober, ytskikt av plastmatta på golv och tapetserade väggar.
Vidare finns WC utrustad med badrumsskåp, tvättställ, och toalett. Ytskikt av plastmatta på golv och väggar.

Källarplan: Inredningsbar hall med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Ingång till matkällare, WC utrustad med toalett och tvättställ, tvättstuga utrustad med badkar och dusch (tvättmaskin ingår ej i försäljningen), rymligt förråd med hyllsystem och inbyggda garderober som leder vidare till pannrum samt gillestuga med plats för soffgrupp med ytskikt av trägolv och tapetserade väggar.

Kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning sker via luftvattenpump kopplat till vattenburet system samt luftvärmepump i hallen. I pannrum finns också vedpanna som går att koppla in mot det vattenburna systemet.
Fastigheten är del i vattenförening med sommarvatten från Dellen.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med plats för en bil.

Uthus uppförd i trä med plåttak innehållande ett gästrum samt verkstad med hyllsystem för förvaring. Delvis källare med förvaringsmöjligheter

Vedbod uppförd i trä med plåttak

Energideklaration

Energideklaration utförd 2023-06-09. Energiprestanda 92 kWh/m2 och år. Energiklass D. Energideklarationen finns att läsa under dokument.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet (typkod 220). Det totala taxeringsvärdet på fastigheten uppgår till 394.000 kr varav byggnadsvärde 299.000 kr och markvärde 95.000 kr.

Driftkostnad

Försäkring 2.784 kr, Vatten/avlopp 4.300 kr, Vattenförening 350 kr, uppvärmning inkl. Hushållsel 25.214 kr, Renhållning 1.700 kr. Totalt 34.348 kr/år. Observera att detta endast är en uppskattning beräknad på nuvarande ägares användning. Utöver detta tillkommer fastighetsavgift på 2.955 kr/år.

Friskrivning

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul, vilket innebär att säljaren frånskriver sig ansvar gällande dolda fel i fastigheten.

Inteckningar

Det finns 4 pantbrev om totalt 413.500 kr, dessa övertas obelånade av köparen.

Servitut m.m.

Planer och markregleringar
Planer
Strömbackavägen i Friggesund (Byggnadsplan)

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.
Fastigheten ägs av ett dödsbo där bouppteckning är utförd och skickats in till Skatteverket, tillträde kan ske efter Skatteverket registrerat bouppteckningen vilket beräknas ske i slutet på juni, vid händelse att Skatteverket skulle avvisa bouppteckningen återgår köpet.

Karta

Vägbeskrivning

Från Delsbo ta Edevägen norruti ca 7,40 km, sväng vänster in på väg 305 och kör i 5,1 km, sväng höger in på Friggesundsvägen och kör ca 272 m, och ta vänster in på Strömbackavägen, sväng höger och nästa höger in på Vesslavägen, sväng vänster in på Stålholmsvägen och fastigheten ligger till vänster ca 134 m fram.
Se även karta och skylt.
Adress: Stålholmsvägen 7

Budgivning

720 000 SEK

Fakta

43031
800 000 SEK
92 kvm
5 R.O.K
1967
1 275 kvm

Mäklare

Johanna Falck
Johanna Falck
Fastighetsmäklare

Kontakt