Kaprifolvägen 7

Örsundsbro

Villa i Salnecke Park

Gedigen familjevilla uppförd år 2018 i det nyetablerade området Salnecke Park i Örsundsbro med närhet till den goda service som erbjuds i samhället. Småbåtshamn för fastigheterna i Salnecke Park finns i Örsundaån nedanför området. Varje fastighet har rätt till en båtplats. Ån har förbindelse med Mälaren. Mycket goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping.

Kontakta mäklaren om visning önskas.

Fakta

43011
4 250 000 SEK
128 kvm
4 R.O.K
2018
989 kvm
51 729 kr/år

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Enköping Salnecke 8:30 , Friliggande villa.

Tomt

Enligt fastighetsregistret uppgår tomtens storlek till 989 kvm. Tomten är grovplanerad men ägaren kan åta sig att lägga ny gräsmatta på tomten.

Läge

Fastigheten ligger i det nyetablerade området Salnecke Park i Örsundsbro med närhet till den goda service som erbjuds i samhället. Här finns bl.a. ICA Supermarket med post i butik, skola från förskoleklass till åk 9, flera förskolor, vårdcentral, tandläkare, restauranger, idrottsanläggning, gym, padelarena, bensinstation etc. Genom samhället flyter Örsundaån som har förbindelse med Mälaren. Småbåtshamn för fastigheterna i Salnecke park finns i ån nedanför området. Varje fastighet har rätt till en båtplats. På ca 3 km avstånd finns kommunal badplats vid Alstasjön. Mycket täta bussförbindelser med Uppsala, Enköping, Västerås och Bålsta. Pendeltåg mot Stockholm går från Bålsta.

Bostadshus

Gediget lösvirkeshus uppfört år 2018 med träregelstomme på helgjuten platta på mark. Utvändigt vitmålad träpanel och tak belagt med tegelfärgade betongpannor. Fasadbelysning med diskreta armaturer. Huset innehåller fyra rum och kök fördelade på 128 kvm boarea (uppgift från taxeringen) enligt följande:
Entréhall med klinkergolv. Stort, härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet är ljust tack vare rikligt ljusinsläpp från stort fönsterparti mot trädgården. Kök med matplats utrustat med separata kyl- och frysskåp av golvmodell, diskmaskin infälld i skåpinredningen, varmluftsugn, induktionsspishäll samt köksfläkt i rostfri kåpa. Tre sovrum, varav två med utgång till träaltan på husets baksida. Det största sovrummet har intilliggande helkaklat duschrum med klinkergolv utrustat med dusch, wc och tvättställ. Vidare finns ett helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med badkar, duschhörna, wc och tvättställ. Tvättstuga med klinkergolv vid rymlig groventré utrustad med tvättmaskin och torktumlare under rejäl bänk med tvättho. I tvättstugan står även värmepumpen.

Uppvärmning

Huset värms via vattenburna golvvärmeslingor kopplade till Nibe frånluftsvärmepump.

Vatten och avlopp

Fastigheten är ansluten till det kommunala vatten- och avloppsnätet.

Bredband

Bredband via Telia öppen fiber innebärande att man kan välja mellan ett antal olika leverantörer.

Energiklass

Energiklass B enligt energideklaration upprättad 2023-03-23.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom bebyggd småhusenhet med typkod 220 till 2.828.000 kr.

Inteckningar

Ett pantbrev á 421.875 kr finns uttaget. Detta övertas obelånat av köparen.

Servitut mm

Inga servitut finns inskrivna. Fastigheten har andel i gemensamhetsanläggningarna Enköping Salnecke GA:3 med ändamål “Vägar, grönytor, lekplats, dammar, dagvatten- och sommarvattensystem m.m.” och GA:4 med ändamål “småbåtshamn, parkering, väg och vattenområde”. Båda gemensamhetsanläggningarna förvaltas av Salnecke Parks samfällighetsförening. Fastigheten ligger inom detaljplanelagt område “Salnecke 8:1 m.fl” och omfattas av landskapsbildskydd “Område vid Örsundaåns mynning”.

Tillträde

Efter överenskommelse. Kan ske per omgående om köparen så önskar.

Adress

Kaprifolvägen 7, 749 61 Örsundsbro.

Driftkostnad

Total driftkostnad
51 729 kr/år varav:
Försäkring:
8 495 kr
Vatten/avlopp:
8 400 kr
Renhållning:
3 179 kr
Hushållsström:
28 155 kr
Samfällighet:
3 500 kr

Kommentar: Månadskostnad ca 4.310 kr. Fastigheten har ingen fastighetsavgift de första 15 åren (fram till 2033).

Karta

Fakta

43011
4 250 000 SEK
128 kvm
4 R.O.K
2018
989 kvm
51 729 kr/år

Mäklare

Olle Myrsten
Olle Myrsten
Fastighetsmäklare

Kontakt