Strandgatan 16

Bräcke

Villa centralt i Bräcke med närhet till sjö

Välkommen till Strandgatan 16, ett lugnt villaområde centralt i Bräcke med närhet till sjön.
Bostadshus om 6 rum och kök med uterum och trädäck där du kan njuta på sommarkvällarna. För dig med gröna fingrar finns odlingsmöjligheter med växthus och trädgårdsland och bilen håller du snöfri i garaget. Fiber finns.
Småbåtshamn med badplats hittar du ca 2 km bort. Till Bräcke centrum har du ca 2 km bil och här finns samhällsservice såsom, skola, tågstation, vårdcentral, restauranger m.m.
Beläget ca 7 mil sydöst om Östersund och knappt 12 mil nordväst om Sundsvall.

Fakta

42093
590 000 SEK
134 kvm
6 R.O.K
1972
967 kvm
39 361 kr/år

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Bräcke Åran 10, Friliggande villa.

Tomt

Tomten uppgår enligt fastighetsutdrag till 967 kvm och på framsidan är det grusad parkering, gräsmatta, äldre damm, prydnadsbuskar, häck mot vägen, trädgårdsland samt stensatt mellan bostadshus och garage. På baksidan hittar du gräsmatta samt trädgårdsland med växthus och förvaringsbyggnad.

Bostadsbyggnad

Bostadshus uppförd i 1 ½ plan på gjuten betongplatta 1972 enligt fastighetsutdrag. Stomme i trä med liggande och stående träpanel på yttervägg, tegeltak samt fönster av typen 2-glasfönster.
Boarea enligt fastighetsutdrag är 134 kvm, 6 rum ock kök, fördelat enligt nedan:

Entréplan:
Entré med avhängningsmöjligheter, plastmatta på golv och tapetserade väggar och där du till höger kommer in till duschrum utrustat med toalett, tvättställ och dusch, ytskikt av plastmatta på golv samt väggar, direkt till vänster från Entrén kommer du in till tvättstugan utrustad med tvättmaskin och torkskåp, ytskikt av plastmatta på golv och väggar.
Vidare genom hall hittar du köket till vänster med plats för matgrupp och utrustat med köksförvaring, spis, fläkt, kyl och frys, ytskikt av plastmatta på golv, bröstpanel samt tapetserade väggar. Här finns altandörr ut mot framsidan med trädäck samt inglasat uterum, båda med gott om plats för matgrupper.
Från köket finns ingång till rum som kan användas som sovrum eller matrum med utgång direkt till uterummet, ytskikt av laminatgolv och tapetserade väggar med fönster in mot intilliggande alkov.
Ytterligare sovrum genom alkoven, båda med laminatbeklädda golv och tapetserade väggar.
Från innerhallen är det en öppen planlösning till vardagsrum med kamin, laminat på golv och målade väggar.

Övre plan:
Uppgång till stort allrum med laminatgolv, målade väggar samt delvis snedtak.
Genomgångshall med utrymme förberett till WC samt förvaringsutrymme vidare in till två stycken sovrum med delvis snedtak, heltäckningsmatta på golv och tapetserade väggar.

Kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning sker via direktverkande el samt kamin med fläktkanaler till alla rum. Fiber finns.

Övriga byggnader

Garage uppförd i trä med takpapp, plats för en bil med eldriven port samt vidbyggt förvaringsutrymme med egen ingång.
Förvaringsbyggnad uppförd i trä med plåttak.
Växthus.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet (typkod 200). Det totala taxeringsvärdet på fastigheten uppgår till 349.000 kr varav byggnadsvärde 286.000 kr och markvärde 63.000 kr.

Inteckningar

Det finns 3 pantbrev om totalt 300.000 kr, dessa övertas obelånade av köparen.

Servitut m.m.

Planer :
ÅRAN-Tomtindelning
BRÄCKE MUNICIPALSAMHÄLLE-Stadsplan
BRÄCKE SAMHÄLLE-Detaljplan

Friskrivning

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul, vilket innebär att säljaren frånskriver sig ansvar gällande dolda fel i fastigheten.

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.

Driftkostnad

Total driftkostnad
39 361 kr/år varav:
Försäkring:
4 463 kr
Vatten/avlopp:
6 298 kr
Renhållning:
1 000 kr
Sotning:
600 kr
Hushållsström:
27 000 kr

I elkostnaden inkluderas kostnad för uppvärmning. Observera att detta endast är en uppskattning beräknad på nuvarande ägares användning.

Karta

Vägbeskrivning

Från Bräcke Järnvägsstation kör norrut på E4:an ca 789 m, ta tredje avfarten (vänster) i rondellen och kör in på Industrigatan och kör ca 226 m, sväng höger in på Mellangatan och kör ca 82 m, ta vänster in på Svedjegatan och kör ca 169 m, ta höger in på Rettigsvägen och kör ca 259 m, ta höger in på Strandgatan och fastigheten ligger på höger sida.

Budgivning

400 000 SEK

Fakta

42093
590 000 SEK
134 kvm
6 R.O.K
1972
967 kvm
39 361 kr/år

Mäklare

Johanna Falck
Johanna Falck
Mäklare

Kontakt