Loböle 211

Stöde

Fritidshus i Stöde, ca 3,6 mil väster om Sundsvall

Välkommen till detta mysiga torp ca 3,6 mil väster om Sundsvall med stora gräsytor, närhet till vacker natur, Stödesjön, skoterspår med mera. Huset har renoverats och byggts ut under de senaste åren och renoveringen har utförts med medvetna materialval och känsla för detaljer. Här hittar du allrum med vacker kamin, sovrum, kök samt stor altan i soligt läge med plats för matgrupp.
Stöde är närmaste ort med samhällsservice och ligger 8 km västerut, här finner du bland annat, vårdcentral, tågstation, livsmedelsaffär, mack och restaurang.

Fakta

42009
590 000 SEK
65 kvm
1997
4 710 kvm

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Sundsvall Loböle 1:86, Fritidsfastighet.

Tomt

Fastigheternas totala areal är enligt fastighetsregistret 4.710 kvm och består bland annat och stora gräsytor.

Bostadsbyggnad

Bostadshus med 2 r.o.k. på ett plan. Byggnaden är uppförd 1997 enligt fastighetsutdrag, delar av stugan är äldre och flyttades till platsen 1997. Ytterpanel av stående träpanel på utbyggnaden och liggande timmer på äldre delen, plåttak och torpargrund.
Boarean uppgår enligt uppskattning till ca 65 kvm och är fördelad enligt följande:

Ingång till rymlig hall med avhängninsmöjligheter, laminatgolv och målade väggar, till vänster hittas sovrum med plats för dubbelsäng, ytskikt av laminatgolv och tapetserade väggar.
Genom hall kommer du in till mindre kök utrustat med köksförvaring, spis, fläkt samt kyl och frysskåp ytskikt av trägolv och tapetserade väggar, till vänster ligger duschrum utrustad med dusch, toalett och tvättställ, ytsikt av plastmatta på väggar och golv.
Vidare genom kök hittas allrummet med vacker kamin samt gott om plats för soffgrupp och matplats, ytskikt av trägolv och delvis bröstpanel med tapetserade väggar och delvis exponerad timmer på väg. Från allrum tar du dig via altandörr ut till den rymliga altanen med insynsskydd och plats för matgrupp, altanen sträcker sig runt huset för att du ska kunna njuta av solen i flera väderstreck.

Enskilt avlopp och enskilt vatten på ofri grund. Uppvärmning sker via luftvärmepump samt direktverkande el.

Övriga byggnader

Lekstuga uppförd i trä.
Uthus uppförd i trä med plåttak, delvis trägolv och delvis stampat jordgolv. Loft i halva byggnaden.
Stuga till vänster om uthuset ingår ej i försäljningen och kommer att flyttas innan tillträdet.
Jordkällare med renoveringsbehov.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet bebyggd (typkod 220). Det totala taxeringsvärdet på fastigheten uppgår till 294.000 kronor varav byggnadsvärde 184.000 kr och markvärde 110.000 kr.

Driftkostnad

Hushållsel inkl. Uppvärmning 16.400 kr, Försäkring 2.577 kr, Vatten/avlopp 1.336 kr, Renhållning 1.050 kr, Totalt 21.363 kr/år Observera att detta endast är en uppskattning beräknad på nuvarande ägares användning. Utöver detta tillkommer fastighetsavgift på 2.205 kr/år.

Inteckningar

Det finns 5 st inteckningar som uppgår till 140.000 kronor. Inteckningarna övertas obelånade av köparen.

Servitut mm

Det finns ett avtalsservitut gällande förmån för brunn.

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.

Karta

Vägbeskrivning

Från Stöde kör vänster in på Fanbyvägen (305) precis före Ica och kör ca 989 m, ta vänster in på Uslandsvägen (305) och kör ca 5,5 km, sväng vänster och kör ca 1,1 km och du är framme vid fastigheten.

Budgivning

550 000 SEK

Fakta

42009
590 000 SEK
65 kvm
1997
4 710 kvm

Mäklare

Johanna Falck
Johanna Falck
Mäklare

Kontakt