Torggränd 2

Hassela

Pampig villa i Hassela

Välkommen till denna rymliga villa om 252 kvm med inredd källare om 130 kvm samt inredningsbar vind. Smakfullt och renoverad med sinne för detaljer, kvalitet samt bevarande av den äldre charmen. Vackra trägolv, högt i tak, fina inredningsdetaljer, eldningsbar kamin, vedspis och öppen spis med insats.
Här finns fem stora sovrum, två duschrum med separat toaletter, två vardagsrum, matrum, kök med exklusiv köksutrustning samt före detta kök på övre plan vilket möjliggör uthyrning av delar av huset.
På källarplan finns relax med bubbelbadkar och bastu, tvättstuga och rum med öppen spis med insats och separat ingång och potential för egen verksamhet.

Huset ligger centralt i Hassela med närhet till populära skidanläggningen Hassela Ski resort där även hotell och bad finns att tillgå. Här har du även närhet till naturen och i samhället hittar du skola, förskola, mataffär, pizzeria och bensinmack

Fakta

41115
2 200 000 SEK
252 kvm
9 R.O.K
1928
1 654 kvm

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Nordanstig Nordanbro 2:39, Friliggande villa.

Tomt

Fastigheten har enligt fastighetsutdrag en areal om 1.654 kvm som består av infart, gräsmatta samt naturtomt, med buskar och sittgrupper kan du hitta din egen oas.

Bostadsbyggnad

Bostadshus uppfört enligt fastighetsutdrag år 1928 med stomme av trä på källargrund (dränerat 2016), plåtbelagt tak samt stående träpanel på yttervägg. Entréplan och övre plan har generösa ytor, drygt 2,7 m i takhöjd och trägolv i alla rum utom duschrum. Du hittar fina inredningsdetaljer såsom inbyggd bokhylla, platsbyggt hörnskåp med glasdörr i sovrum och vackra äldre dörrar som återanvänts.
Boarea på 252 kvm (biarea 130 kvm) enligt fastighetsutdrag fördelat enligt nedan:

Entréplan
Ingång till inredningsbar hall med förvaringsutrymmen och upphängningsmöjligheter, till vänster hittas stilrent kök med plats för matgrupp, 90 cm bred induktionshäll från Italienska Lofra, vedspis, inbyggd diskmaskin, inbyggd kyl, köksförvaring samt två ej färdigställda walk in skafferier.
Matrum vardagsrum och tv-rum i fil med burspråk i matrum och tv-rum.
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt duschrum utrustat med dusch och tvättställ samt WC utrustat med toalett och tvättställ.

Övre plan
Stor ljus hall som leder in till tre av de fyra sovrummen på övre plan samt ett före detta kök där viss köksinredning finns kvar och viss bortplockad köksinredning finns bevarad om man vill återskapa köket för till exempel uthyrning av övre plan. Sovrummen har alla plats för dubbelsäng och en av sovrummen är också genomgångsrum till ytterligare sovrum.
Två av sovrummen har utgång till balkong med plats för sittgrupp och utsikt mot skidbackarna. Vidare finns duschrum utrustat med dusch och tvättställ samt separat WC utrustat med toalett och tvättställ.

Källarplan
På källarplan finns relax med kakel och klinker samt golvvärme, bubbelbadkar, dusch och ingång till bastu med plats för många.
Här hittas också rymlig tvättstuga, förvaringsutrymmen samt rum med öppen spis med insats och plats för till exempelkonferensbord, här finns egen ingång från gatan.

Kommunalt vatten och avlopp, uppvärmning sker via bergvärme (2003) kopplad till vattenburet system. Bredbandsfiber och larm ingår och elen i huset är genomgången och utbytt.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet bebyggd (typkod 220). Det totala taxeringsvärdet på fastigheten uppgår till 273.000 kr varav byggnadsvärde 233.000 kr och markvärde 40.000 kr

Driftkostnad

Försäkring 12.874 kr, Vatten/avlopp 9.739 kr Renhållning 1.767 kr, sotning 800 kr väg- snöavgift 1.575, uppvärmning inkl. Hushållsel 38.075 kr, Totalt 64.830 kr/år Observera att detta endast är en uppskattning beräknad på nuvarande ägares användning. Utöver detta tillkommer fastighetsavgift på 2.048 kr/år samt om man vill fiber 250 kr samt snöröjning 1.200 kr.

Inteckningar

Det finns 8 stycken pantbrev om totalt 1.615.000 kr, dessa övertas obelånade av köparen

Servitut m.m.

Fastigheten är del i gemensamhetsanläggningen Nordanstig Kyrkbacken GA:1 med ändamål vägar som förvaltas av Hassela vägförening och samfälligheten Nordanstig Nordanbro S:5 (10%). Planer: byggnadsplan

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.

Karta

Vägbeskrivning

Från Bergsjö ta väg 307 norrut ca 226,3 km och fastigheten ligger på höger sida.

Fakta

41115
2 200 000 SEK
252 kvm
9 R.O.K
1928
1 654 kvm

Mäklare

Johanna Falck
Johanna Falck
Mäklare

Kontakt