Kommande: Ekolsund 75

Ekolsund

Kommande försäljning

Högt belägen villafastighet i mycket vackra omgivningar nära Mälaren i Ekolsund mellan Bålsta och Enköping. Avståndet ner till sjön är ca 300 meter. Den gedigna och påkostade villan är under uppförande, men alldeles i slutfasen av att bli färdigställd. Försäljning är tänkt att ske så snart detta är klart. Huset innehåller fyra rum och kök, två duschrum, bastu och tvättstuga. Stor altan i söderläge. Isolerat garage med vidbyggd carport på grundläggning med hel gjuten platta på mark med golvvärmeslingor. I denna byggnad finns även separat förrådsutrymme samt dusch och toalett. I Ekolsund finns tre olika bad- och båtplatser. I närmaste omgivningarna finns i övrigt stora skogs- och strövområden med goda möjligheter till bär- och svampplockning. Avstånd till Ekolsunds slott och det intilliggande värdshuset med restaurang är ca 6 km. Förskola finns i Ekolsund på drygt 4 km avstånd. Skola upp till klass 6 finns i Skolsta på en dryg mils avstånd. Avstånd bilväg till Bålsta där mycket god service samt motorvägspåfart till E4 och pendelstågstation för tåg mot Stockholm finns är drygt två mil. Avståndet till Stockholm är knappt 7 mil, till Enköping är ca 2,5 mil och till Uppsala ca 4,5 mil.

Fakta

EM-000368
5 800 000 SEK
149 kvm
4 R.O.K
2 071 kvm

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Enköping Ekolsund 1:299, Friliggande villa.

Tomt

Enligt fastighetsregistret uppgår tomtens storlek till 2.071 kvm. Tomten, som delvis är sluttande, är grovplanerad

Bostadshus

Helt nyuppförd, gedigen, påkostad villa (Fiskarhedenvilla, modell Domherren) i ett plan med träregelstomme på hel gjuten platta med golvvärmeslingor. Utvändigt stående respektive liggande träpanel och tak belagt med bandtäckt plåt. Huset innehåller 4 rum och kök fördelade på 149 kvm boarea enligt följande:
Entréhall med klinkergolv. Mycket rymligt vardagsrum med öppet till nock, parkettgolv och täljstenskamin. Utgång från vardagsrummet till stor insynsskyddad träaltan. Rymligt kök med matplats utrustat med spotlights i taket, riklig skåpinredning, separata kyl- och frysskåp, diskmaskin, inbyggnadsugnar (varmluft och mikro), induktionsspishäll samt köksfläkt. Tre stycken sovrum med garderober. Ett stort duschrum med klinker på golv och väggar utrustat med dubbla duschar, wc och dubbeltvättställ. Invid duschrummet finns bastu med elaggregat. Ytterligare ett duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar utrustat med duschhörna, wc och tvättställ. Tvättstuga med klinkergolv utrustad med tvättmaskin, torktumlare, lång tvättbänk med tvättho. Vid tvättstugan finns groventré.
Huset är uppvärmt via vattenburna golvvärmeslingor kopplade till luft-/vattenvärmepump.

Garage/carport/förråd

Nyuppfört garage med träregelstomme på hel gjuten platta med golvvärmeslingor. Utvändigt träpanel och tak belagt med bandtäckt plåt. Byggnaden innehåller tre olika avdelningar. Dels isolerat garage med eldriven port, dels carport, dels isolerat förrådsutrymme med intilliggande duschrum med duschhörna, wc och tvättställ. toalettrum. Byggnadsarea ca 60 kvm.

Vatten och avlopp

Vatten från enskild borrad brunn delad med grannen. Enskilt avlopp till minireningsverk beläget på grannfastighet (servitut finns). Avloppet används gemensamt med grannfastigheter.

Driftskostnader

Kan ej anges då fastigheten hittills inte varit bebodd. Beräkning av energianvändning har gjorts med bedömd energiklass B.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet, tomtmark till helårsbostad med typkod 210 till 209.000 kr. Eftersom huset är nyuppfört har det ännu ej åsatts något taxeringsvärde.

Inteckningar

Pantbrev finns uttagna å sammanlagt 3.110.000 kr.

Servitut mm.

Belastande servitut finns inskrivna avseende brunn och starkströmsledning. Förmånsservitut finns inskrivna avseende avloppsledning och reningsverk,
Fastigheten har andel i gemensamhetsanläggningen Enköping Ekolsund GA:1 med ändamål vägar.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Visning

Detta är en kommande försäljning och visningdatum ännu inte fastställt. Vänlig kontakta mäklaren för anmälan till kommande visning.

Adress

Husby-Sjutolft Ekolsund 75, 749 50 Ekolsund

Vägbeskrivning

Tag av från väg 263 mellan Bålsta och Litslena söderut i höjd med Ekolsunds slott och Värdshus vid skylt Ekolsund 5. Tag efter 4,5 km till höger in på Hammargårdsvägen (grusväg). Håll höger direkt efter att ha passerat under järnvägen. Följ vägen ca 500 m där fastigheten ligger invid vägen på dess vänstra sida strax innan nedförsbacke. Se våra till salu-skyltar.

Karta

Fakta

EM-000368
5 800 000 SEK
149 kvm
4 R.O.K
2 071 kvm

Mäklare

Erik Myrsten
Erik Myrsten
Mäklare & jurist

Kontakt