Fränstavägen 350

Fränsta

Renoverad villa i Fränsta

Renoverad villa högt belägen i Fränsta med utsikt över Ljungan och bergen, ca 1 km till centrum med samhällsservice såsom skola f-9, restauranger, livsmedelsaffärer, vårdcentral, tandläkare och kommunikationer. Till Sundsvall har du ca 6,6 mil till i sydöstlig riktning. Ljust, rymligt kök med öppen planlösning mot matsal och vardagsrum med kamin samt utgång till balkong med vidsträckt utsikt. På nedre plan hittas också WC och en trappa upp ligger två sovrum, en med sovalkov och en med ingång till duschrum.
Kommunalt vatten och avlopp, bergvärme samt bredbandsfiber.

Fakta

41120
1 100 000 SEK
110 kvm
3 R.O.K
1947
1 266 kvm

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Ånge Österkomsta 1:21, Friliggande villa.

Tomt

Fastigheternas areal uppgår enligt fastighetsutdrag till 1.266 kvm. Tomten består av bland annat gräsytor och grusad uppfart samt trädäck.

Bostadsbyggnad

Bostadshus med 3 r.o.k byggt i två plan med källargrund 1947 enligt fastighetsutdrag. Byggd i trä med stående träpanel på yttervägg och plåttak.
Stora delar av bostadshuset är renoverat sedan 2017, bland annat har följande renoveringar skett:

Dränering, brokvist, tilläggsisolering av väggar och vind, el, vvs, nya innerdörrar samt ytterdörr och källardörr, byte av fönster till 3-glas på övre och nedre plan, murat upp och putsat skorsten samt installerat kamin, nytt kök med kyl och frys från 2020, toalett på Entreplan 2021, golv reglat samt isolerat och installerat golvvärme med vinylgolv på hela Entréplan. Dimbara spotlights och tapetserade väggar på hela Entréplan.
Boarea enligt fastighetsutdrag är 110 kvm (biarea 38 kvm) fördelat enligt nedan:

Entreplan:
Entré med avhängningsmöjligheter där du till vänster kommer in i ljust, luftigt kök med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och micro, integrerad diskmaskin, kyl och frys, kakel kring arbetsytor och upp till tak.
Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum med kamin samt altandörr som leder till rymlig balkong, ljusa ytskikt och plats för matgrupp med utsikt över bergen och Ljungan.
Vidare finns WC utrustad med toalett och tvättställ, ytskikt av vinylgolv och målade väggar.

Andra plan:
Hall med laminatgolv samt ingång till de två sovrummen och förrådsutrymme.
Rymligt sovrum med delvis snedtak, plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare/sovalkov ytskikt av laminat på golv och målade väggar.
Sovrum med delvis snedtak, ytskikt av trägolv samt målade väggar och ingång till duschrum utrustat med duschkabin, toalett och tvättställ

Källare: Värme indraget i källaren, här finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, pannrum samt förvaringsutrymmen.

Kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning sker via bergvärme kopplat till vattenburet system. Fiber finns.

Övriga byggnader

Timmerstuga med tegeltak och sovloft, renoveringsbehov råder.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet (typkod 200). Det totala taxeringsvärdet på fastigheten uppgår till 338.000 kr varav byggnadsvärde 281.000 kr och markvärde 57.000 kr.

Driftkostnad

Försäkring 4.500 kr, Vatten/avlopp 7.656 kr Renhållning 813 kr, sotning 418 uppvärmning inkl. Hushållsel 19.500 kr. Totalt 32.887 kr/år Observera att detta endast är en uppskattning beräknad på nuvarande ägares användning. Utöver detta tillkommer fastighetsavgift på 2.535 kr/år.

Inteckningar

Det finns 11 pantbrev om totalt 722.500 kr, dessa övertas obelånade av köparen.

Servitut m.m.

Det finns ett servitut last gällande ledning.
Planer Komsta o Rogsta byar.

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.

Karta

Vägbeskrivning

Från Sundsvall ta E14 västerut ca 63 km, Sväng vänster och ta sedan första vänster och kör ca 227 m och ta höger in på Fränstavägen och kör ca 71 m och fastigheten ligger på höger sida. Se även karta.

Budgivning

1 050 000 SEK

Fakta

41120
1 100 000 SEK
110 kvm
3 R.O.K
1947
1 266 kvm

Mäklare

Johanna Falck
Johanna Falck
Mäklare

Kontakt