Steinkjervägen 9

Sollefteå

Suterränghus i Sollefteå

Välkommen till Steinkjervägen 8, här har du högt läge på lugn gata med närhet till Sollefteå centrum. Plats finns för den stora familjen med 6 rum och kök, stor balkong mot gatan och altan på den insynsskyddade baksidan med gräsmatta för grillkvällar och lek. Bastu, öppen spis med insats och rymligt garage på nedre plan.

Fakta

40087
900 000 SEK
156 kvm
1973
824 kvm

Visningar

Lördag 15 aug kl 15:30-16:00
Anmälan krävs

Typ

Fastigheten Sollefteå Gladiatorn 5, Friliggande villa.

Tomt

Tomten är enligt fastighetsregistret 824 kvm och på framsidan finns plattsättning och stensättning till ytterdörr och på baksidan hittas gräsmatta och stor delvis takad altan med plats för matgrupp och ingång till kök.

Bostadshus

Bostadshus i 2 plan med 6 rum och kök. Byggt 1973 enligt fastighetsutdrag, uppförd i trä och sten med plåttak och källargrund, stående träpanel och mexitegel på yttervägg. Fönster av typen 2-glas och 3-glas. Boarean uppgår enligt fastighetsregistret till 156 kvm (biarea 56 kvm) fördelat enligt följande:

Entréplan: Ingång till hall med avhängningsmöjligheter och garderober för klädförvaring, plastmatta på golv och tapetserade väggar. Sovrum 1 till höger med tapetserade väggar, laminatgolv och två mindre garderober, till vänster från entrén hittas sovrum 2 med tapetserade väggar, heltäckningsmatta och två garderober.
Ingång från hall till WC utrustad med toalett, tvättställ, ytskikt av klinker och plastmatta på vägg.
Rakt fram från entré ligger gillestuga med öppen spis med insats, trägolv, delvis tapetserade och delvis träpanel på väggar.
Ingång från gillestuga till tvättstuga utrustad med tvättmaskin, dusch tvättställ, ytskikt av kakel och klinker, ingång till bastu med elaggregat samt förvaringsutrymme.
Vidare genom tvättstugan finns fönsterlöst rum med förvaringsutrymme, plastmatta på golv och delvis tapetserade och delvis målade väggar, vidare ingång till stort garage med plats för en bil samt förvaringsutrymme, vikport.

Övre plan: Uppgång till kök med matplats samt utgång till stor balkong, kök utrustat med spis, diskmaskin, kyl och frys, ytskikt av laminat på golv, tapetserade väggar och kakel ovan arbetsytor, vidare hall med utgång till altanen och träpanel på vägg.
Intill köket ligger rymligt vardagsrum med en skiljevägg, parkettgolv och ljusinsläpp från 7 fönster. Till höger från trappan genom hall finns badrum och två sovrum med trägolv varav ena sovrummet har 4 inbyggda garderober och utgång till balkongen.
Badrum är utrustat med bubbelbadkar, bidé, handdukstork toalett, tvättställ ytskikt av kakel och klinker.

Fastigheten kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning sker via direktverkande el samt luftvärmepump.

Fastigheten har hyrts ut under flertalet år och senaste åren har hyresintäkten legat på 7.500 kr/månad.

Taxeringsvärde

Fastigheten Sollefteå Gladiatorn 5 är taxerad såsom bebyggd småhusenhet (typkod 220). Det totala taxeringsvärdet uppgår till 605.000 kronor, varav mark 78.000 kr och byggnadsvärde 527.000 kr.

Inteckningar

Det finns 3 st pantbrev som totalt uppgår till 172.000 kronor, dessa övertas obelånade av köparen.

Planer

Fastigheten ingår i stadsplanerat område.

Driftkostnader

Försäkring 5.000 kr, Hushållsel inkl. uppvärmning 30.000 kr, vatten/avlopp/renhållning 6.000 kr, Totalt kr 41.000 kr / år. Utöver detta tillkommer fastighetsavgift på 4.538 kr/år. Observera att detta endast är en uppskattning baserad på nuvarande ägares användning av fastigheten.

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.

Karta

Dokument

Vägbeskrivning

Steinkjervägen 9

Fakta

40087
900 000 SEK
156 kvm
1973
824 kvm

Mäklare

Johanna Falck
Johanna Falck
Mäklare

Kontakt