Granbacksvägen 4

Grillby

Påkostad, gedigen tvåplansvilla belägen i det nyetablerade bostadsområde, som är beläget väster om det ursprungliga samhället i Skolsta. Bostadshuset, vilket är under byggnation, förväntas att stå klart för inflytt omkring april/maj 2020. Det är ett typhus från Fiskarhedenvillan, modell “Falken”. Då huset ännu ej är färdigställt ges möjlighet för köparen att vara med och påverka val av ytskikt såsom färger, tapeter, kakel och klinker.Tomt om 963 kvm, försedd med gräsmatta resp. grusad infart och entrégång. I Skolsta finns förskolor och skola upp till klass 6, pizzeria och bemannad bensinstation med nybyggd servicebutik. Mycket goda pendlingsmöjligheter tack vare täta bussförbindelser till Uppsala, Enköping, Västerås och Bålsta. Tåg till Stockholm går från Enköping respektive Bålsta. Avstånd bilväg till Stockholm via E18 är knappt 6,5 mil (en knapp timmes bilresa). Påfart vid Grillby ca 3 km söder om Skolsta. Närmaste ort där all service finns är Enköping, avstånd knappt 1 mil. Skolsta omges av en levande landsbygd i gammalt kulturlandskap med öppna fält, skogar och beteshagar.

Fakta

39160
4 950 000 SEK
189 kvm
6 R.O.K
2020
953 kvm

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Enköping Skolsta 10:31, Friliggande villa.

Tomt

Enligt fastighetsregistret uppgår tomtens storlek till 953 kvm. Tomten är försedd med gräsmatta, grusad infart och grusad entrégång.

Bostadshus

Bostadshuset, vilket är under byggnation, förväntas att stå klart för inflytt omkring april/maj 2020. Det är ett typhus från Fiskarhedenvillan, modell “Falken”. Under fliken dokument på mäklarens hemsida finns planskisser. Huset är ett tvåplanshus med träregelstomme på hel gjuten platta på mark. Utvändigt gråfärgad (en strykningar har utförs av säljaren) stående träpanel och tak belagt med tegelfärgade betongpannor. I samtliga rum förutom våtutrymmena och hallen läggs parkettgolv. Huset innehåller 6 rum och kök fördelade på ca 189 kvm boarea enligt följande:

I nedre planet: Entréhall med klinkergolv. Rymligt vardagsrum med braskamin och med utgång till träaltan på husets baksida. Öppet från vardagsrummet mot kök utrustat med separata kyl- och frysskåp, diskmaskin, spis med glashäll och ugn, köksfläkt. Ett sovrum. Helkaklat duschrum med klinkergolv utrustat med duschhörna, wc och tvättställ. Tvättstuga/groventré med klinkergolv utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, varmvattenberedare och värmepump. Därutöver finns en mindre klädkammare invid tvättstugan.

I övre planet: Allrum. Fyra sovrum varav tre med intilliggande klädkammare och ett med garderobsvägg. Helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med badkar, duschhörna, wc och dubbeltvättställ.

Då huset ännu ej är färdigställt ges möjlighet för köparen att vara med och påverka val av ytskikt såsom färger, tapeter, kakel och klinker.

Carport

Bygglov finns avseende uppförande av carport med förråd.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning

Huset kommer att ha vattenburen golvvärme kopplad till luft- vattenvärmepump.

Bredband

Bredband via fiberoptik för surf, tv och telefoni (Lidéndata).

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom obebyggd tomtmark med typkod 210 till 260.000 kronor.

Inteckningar

Pantbrev finns uttagna å totalt 1.500.000 kr. Dessa överlämnas obelånade till köparen.

Lekplats

En lekplats kommer att uppföras inom området. Denna kommer, tillsammans med grönområde, att utgöra en framtida gemensamhetsanläggning, vilken fastigheten kommer att erhålla andel i. Andelen kommer troligtvis att förenas med kostnader.

Detaljplan

Fastigheten omfattas av detaljplanen "Skolsta 10:6 m.fl.".

Visning

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för att boka tid för visning.

Tillträde

Våren/sommaren 2020 efter överenskommelse

Objektnr

39160

Karta

Fakta

39160
4 950 000 SEK
189 kvm
6 R.O.K
2020
953 kvm

Mäklare

Erik Myrsten
Erik Myrsten
Mäklare & jurist

Kontakt