Husby-Sjutolft Ekolsund 74

Ekolsund

Gedigen, påkostad, nybyggd enplansvilla med stort isolerat garage/carport/förråd belägen i Ekolsund mellan Bålsta och Enköping. Villan är av fabrikat Fiskarhedenvillan modell Domherren. Den innehåller 5 rum och kök på 149 kvm boarea. I den varmbonade garagebyggnaden finns även duschrum med dusch, wc och tvättställ. Den 2.250 kvm stora tomten har nysådda gräsmattor samt grusad parkering invid garaget och rundkörning framför huset. Fastigheten ligger i vackra omgivningar nära Mälaren. Avståndet ner till sjön är ca 300 meter. I Ekolsund finns tre olika bad- och båtplatser. I närmaste omgivningarna finns i övrigt stora skogs- och strövområden med goda möjligheter till bär- och svampplockning. Avstånd till Ekolsunds slott och det intilliggande värdshuset med restaurang är ca 6 km. Förskola finns i Ekolsund på drygt 4 km avstånd. Skola upp till klass 6 finns i Skolsta på en dryg mils avstånd. Avstånd bilväg till Bålsta där mycket god service samt motorvägspåfart till E4 och pendelstågstation för tåg mot Stockholm finns är drygt två mil. Avståndet till Stockholm är knappt 7 mil, till Enköping är ca 2,5 mil och till Uppsala ca 4,5 mil.

Fakta

39111
4 975 000 SEK
149 kvm
5 R.O.K
2 250 kvm

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Enköping Ekolsund 1:298, Friliggande villa.

Tomt

Enligt fastighetsregistret uppgår tomtens storlek till 2.250 kvm. Tomten är planerad så långt att den har jämnats ut, försetts med matjord respektive grusad parkering och rundkörning. Nysådd gräsmatta. Några planteringar har inte gjorts, utan det lämnas till köparen att själv planera detta efter eget önskemål. Stor altan finns på husets söder- och västersidor.

Bostadshus

Helt nyuppförd, gedigen, påkostad villa (Fiskarhedenvilla, modell Domherren) i ett plan med träregelstomme på hel gjuten platta med golvvärmeslingor. Utvändigt stående respektive liggande träpanel och tak belagt med bandtäckt plåt. Huset innehåller 5 rum och kök fördelade på 149 kvm boarea enligt följande:
Entréhall med klinkergolv. Mycket rymligt vardagsrum med öppet till nock, parkettgolv och täljstenskamin. Utgång från vardagsrummet till stor insynsskyddad träaltan. Rymligt kök med matplats utrustat med spotlights i taket, riklig skåpinredning, separata kyl- och frysskåp, diskmaskin, inbyggnadsugnar (varmluft och mikro), induktionsspishäll samt köksfläkt. Fyra stycken sovrum med garderober. Ett stort duschrum med klinker på golv och väggar utrustat med dubbla duschar, wc och dubbeltvättställ. Invid duschrummet finns bastu med elaggregat. Ytterligare ett duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar utrustat med duschhörna, wc och tvättställ. Tvättstuga med klinkergolv utrustad med tvättmaskin, torktumlare, lång tvättbänk med tvättho. Vid tvättstugan finns groventré.
Huset är uppvärmt via vattenburna golvvärmeslingor kopplade till luft-/vattenvärmepump.

Garage/carport

Nyuppfört garage med träregelstomme på hel gjuten platta med golvvärmeslingor. Utvändigt träpanel och tak belagt med bandtäckt plåt. Byggnaden innehåller tre olika avdelningar. Dels isolerat garage med eldriven port, dels carport, dels isolerat förrådsutrymme med intilliggande duschrum med duschhörna, wc och tvättställ. toalettrum. Byggnadsarea ca 60 kvm.

Vatten och avlopp

Vatten från enskild borrad brunn delad med grannen och belägen grannfastigheten (servitut finns). Avlopp till minireningsverk beläget på grannfastighet (servitut finns).

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet, tomtmark till helårsbostad med typkod 210 till 214.000 kr. Eftersom huset är nyuppfört har det ännu ej åsatts något taxeringsvärde.

Inteckningar

Pantbrev finns uttagna å sammanlagt 3.500.000 kr. Dessa övertas obelånade.

Servitut mm

Servitut finns inskrivet avseende starkströmsledning. Servitutsavtal finns upprättade avseende vatten och avlopp.

Tillträde

Efter överenskommelse. Kan ske per omgående om köparen så önskar.

Adress

Husby-Sjutolft Ekolsund 74, 749 50 Ekolsund

Vägbeskrivning

Tag av från väg 263 mellan Bålsta och Litslena söderut i höjd med Ekolsunds slott och Värdshus vid skylt Ekolsund 5. Tag efter 4,5 km till höger in på Hammarsgårdsvägen (grusväg). Håll höger direkt efter att ha passerat under järnvägen. Följ vägen ca 500 m där fastigheten ligger invid vägen på dess vänstra sida.

Objektnr

39111

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:

Inskrivna servitut/Övr gravationer:

Karta

Fakta

39111
4 975 000 SEK
149 kvm
5 R.O.K
2 250 kvm

Mäklare

Erik Myrsten
Erik Myrsten
Mäklare & jurist

Kontakt