Fältvägen 15

Grillby

Nybyggd gedigen villa av fabrikat Smålandsvillan, belägen längs liten lugn lokalgata i nyetablerat villaområde i utkanten av Grillby samhälle ca 15 km öster om Enköping. Villan har idag inredd nedervåning. I priset ingår även inredning av övervåningen, där köparen har möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Med inredd övervåning är boarean till 155 kvm. Carport med förråd finns. Låga driftkostnader och befrielse från fastighetsavgift i 15 år ger en mycket förmånlig boendeekonomi. Endast fem minuters bilavstånd till påfart till E18 och därifrån ca 60 km till Stockholm respektive knappt 45 km till Västerås. Till Uppsala är avståndet ca 35 km. Från Enköping går tåg med täta avgångar till bl.a. Stockholm och Västerås. I Grillby finns förskola och skola upp till och med årskurs 6, livsmedelsbutik, pizzeria, restaurang mm. Här finns också ett rikt idrottsliv och i omgivningarna ett levande kulturlandskap.

Fakta

39027
3 895 000 SEK
156 kvm
6 R.O.K
2018
1 027 kvm
23 000 kr/år

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Enköping Grillby 64:20, Nyproduktion.

Tomt

Enligt fastighetsregistret uppgår tomtens storlek till 1.027 kvm. Tomten har gräs- respektive grusytor på framsidan samt är grovplanerad på baksidan. (Säljarens noggranna kalkyl för att finplanera tomten med gräsmatta eller marksten samt byga altan ligger på ca 100.000 kr om man gör jobbet själv.)

Bostadshus

Nybyggd villa uppförd år 2018. Huset är av fabrikat Smålandsvillan modell “Kalmar” med flera tillval (www.smalandsvillan.se/vara-hus/villa-kalmar). Det har regelstomme i ett och ett halvt plan på krypgrund av typ Isolergrund, vilket ger varma, behagliga golv samt fukt- och radonsäkerhet (www.isolergrund.se). Pålat under grunden. Utvändigt ljusfärgad träpanel (strykt en gång, färg till ytterligare en strykning ingår) och tak belagt med tegelfärgade betongpannor. Huset innehåller 6 alternativt 7 rum och kök fördelade på 156 kvm boarea (uppgift från husleverantören). Planlösning enligt följande:

I nedre planet: Rymlig entréhall med trapp upp till övervåningen. Kök med matplats med inredning och vitvaror av hög standard. Köket är utrustat med inbyggda ugnar (mikro och varmluft), induktionsspishäll, köksfläkt, diskmaskin samt separata kyl- och frysskåp. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Altandörrar finns i såväl kök som vardagsrum. Två sovrum med garderober. Duschrum med duschhörna, wc, tvättställ och badrumsskåp. Plastmatta på golv och väggar. Groventré/tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk, garderob och frånluftsvärmepump. Plastmatta på golv och väggar. Samtliga golv förutom i duschrum och tvättstuga belagda med ekparkett.

I övre planet: Övervåningen, vilken är försedd med takkupa för extra ljusinsläpp, är ännu oinredd. Den inreds i sin helhet av säljaren när köpare finnes och kommer att innehålla hall/allrum, tre eller fyra sovrum beroende på hur man väljer planlösning samt, dusch alt. badrum.

Alternativet finns även att förvärva fastigheten utan att säljaren låter inreda övervåningen. Då förstås till ett lägre pris.

Carport med förråd

Carport med vidbyggt kallförråd, möjligt att isolera. Byggnadsarea ca 38 kvm.

Uppvärmning

Uppvärmning via vattenburet centralvärmeledningssystem kopplat till NIBE frånluftsvärmepump.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft med värmeväxlare.

Vatten och avlopp

Kommunalt V/A.

Bredband

Bredband via fiber finns framdraget till tomtgräns, men är inte anslutet (Lidén Data).

Inteckningar

Inga pantbrev finns uttagna.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom obebyggd tomt med typkod 210 till 548.000 kr.

Planbestämmelser

Fastigheten omfattas av detaljplan: För Grillbyängen, grillby 64:7 m.fl.

Gemensamhetsanläggning

Fastigheten har del i gemensamhetsanläggningen Grillby ga:13 med ändamål grönytor och lekplats.

Objektnummer

39027

Driftkostnad

Total driftkostnad
23 000 kr/år varav:
Uppvärming:
7 000 kr
Försäkring:
3 500 kr
Vatten/avlopp:
4 500 kr
Renhållning:
2 000 kr
Hushållsström:
6 000 kr

Total summa per år 23.000 kr = ca 1900 kr/mån. Observera att siffrorna endast är en uppskattning då huset ännu ej är taget i bruk. Då huset är nybyggt är det enligt nuvarande lagstiftning befriat från kommunal fastighetsavgift de första 15 åren.

Karta

Fakta

39027
3 895 000 SEK
156 kvm
6 R.O.K
2018
1 027 kvm
23 000 kr/år

Mäklare

Erik Myrsten
Erik Myrsten
Mäklare & jurist

Kontakt