Kaprifolvägen 7

Örsundsbro

Nybyggd villa i Salnecke Park

Gedigen familjevilla uppförd år 2018 i det nyetablerade området Salnecke Park i Örsundsbro med närhet till den goda service som erbjuds i samhället. Småbåtshamn för fastigheterna i Salnecke park finns i Örsundaån nedanför området. Varje fastighet har rätt till en båtplats. Ån har förbindelse med Mälaren. Mycket goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping.

Fakta

OBJ-039001
3 875 000 SEK
128 kvm
4 R.O.K
2018
989 kvm
33 476 kr/år

Visningar

Onsdag 23 jan kl 17:30-18:00
Anmälan krävs - anmälan senast kl. 12 visningsdagen

Typ

Fastigheten Enköping Salnecke 8:30, Friliggande villa.

Tomt

Enligt fastighetsregistret uppgår tomtens storlek till 989 kvm. Tomten är grovplanerad.

Bostadshus

Gediget lösvirkeshus uppfört år 2018 med träregelstomme på helgjuten platta på mark. Utvändigt vitmålad träpanel och tak belagt med tegelfärgade betongpannor. Fasadbelysning med diskreta armaturer. Huset innehåller fyra rum och kök fördelade på ca 128 kvm boarea enligt följande:
Entréhall med klinkergolv. Stort, härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet är ljust tack vare rikligt ljusinsläpp från stort fönsterparti mot trädgården. Kök med matplats utrustat med separata kyl- och frysskåp av golvmodell, diskmaskin infälld i skåpinredningen, varmluftsugn, induktionsspishäll samt köksfläkt i rostfri kåpa. Tre sovrum, varav två med utgång till träaltan på husets baksida. Det största sovrummet har intilliggande helkaklat duschrum med klinkergolv utrustat med dusch, wc och tvättställ. Vidare finns ett helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med badkar, duschhörna, wc och tvättställ. Tvättstuga med klinkergolv vid rymlig groventré utrustad med tvättmaskin och torktumlare under rejäl bänk med tvättho. I tvättstugan står även värmepumpen.

Uppvärmning: Huset värms via vattenburna golvvärmeslingor kopplade till Nibe frånluftsvärmepump.

Vatten och avlopp: Fastigheten är ansluten till det kommunala vatten och avloppsnätet.

Driftkostnad

Total driftkostnad
33 476 kr/år varav:
Uppvärming:
14 000 kr
Försäkring:
6 000 kr
Vatten/avlopp:
8 097 kr
Renhållning:
2 879 kr
Samfällighet:
2 500 kr

Kommentar: Månadskostnad ca 2.790 kr. Observera att siffrorna endast är en uppskattning till viss del baserat på schablon. I uppvämning ingår kostnad för hushållsel. Energiklass: C enligt preliminär beräkning.

Övrigt

Bredband: Bredband via Telia öppen fiber innebärande att man kan välja mellan ett antal olika leverantörer.

Läge: Fastigheten ligger i det nyetablerade området Salnecke Park i Örsundsbro med närhet till den goda service som erbjuds i samhället. Här finns bl.a. livsmedelsaffär med post i butik, högstadieskola, flera förskolor, vårdcentral, restaurang, idrottsanläggning, bensinstation etc. Genom samhället flyter Örsundaån som har förbindelse med Mälaren. Småbåtshamn för fastigheterna i Salnecke park finns i ån nedanför området. Varje fastighet har rätt till en båtplats. På ca 3 km avstånd finns kommunal badplats vid Alstasjön. Mycket täta bussförbindelser med Uppsala, Enköping, Västerås och Bålsta. Pendeltåg mot Stockholm går från Bålsta.

Taxeringsvärde: Då huset är nyuppfört har detta ännu inte erhållit något taxeringsvärde. Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet tomtmark med typkod 210 till 583.000 kr.

Inteckningar: Ett pantbrev á 421.875 kr finns uttaget. Detta övertas obelånat av köparen.

Servitut mm: Inga servitut finns inskrivna. Fastigheten har andel i gemensamhetsanläggningarna Enköping Salnecke GA:3 med ändamål "Vägar, grönytor, lekplats, dammar, dagvatten- och sommarvattensystem m.m." och GA:4 med ändamål "småbåtshamn, parkering, vattenområde". Båda gemensamhetsanläggningarna förvaltas av Salnecke Parks samfällighetsförening. Fastigheten ligger inom detaljplanelagt område "Salnecke 8:1 m.fl" och omfattas av landskapsbildskydd "Område vid Örsundaåns mynning".

Tillträde: Efter överenskommelse. Kan ske per omgående om köparen så önskar.

Karta

Fakta

OBJ-039001
3 875 000 SEK
128 kvm
4 R.O.K
2018
989 kvm
33 476 kr/år

Mäklare

Olle Myrsten
Olle Myrsten
Mäklare

Kontakt