Husåsvägen 39

Liden

Villa i Liden

Trevlig villa i Liden med gott om plats för den stora familjen, 5 rum och kök samt inrett rum i källaren för tonåringen. Helt nytt badrum på entréplan (fr. 2020) samt nya ljusa ytskikt i delar av huset. Stora sällskapsytor i vardagsrum med öppen spis och altan med plats för många att umgås på sommarkvällarna. Lugnt och fridfullt läge med utsikt över bergen och gångavstånd till bland annat skola, vårdcentral, dagis, affär, bank samt bussförbindelser.

Fakta

40030
575 000 SEK
150 kvm
5 R.O.K
1940
2 114 kvm
26 773 kr/år

Visningar

Onsdag 30 sep kl 17:00-18:00
Anmälan krävs.

Typ

Fastigheten Sundsvall Liden 4:1, Friliggande villa.

Tomt

Enligt fastighetsregistret uppgår fastighetens areal till 2.114 kvm. Beläget i södersluttning med öppet och fritt läge. Tomten består av bland annat gräsytor, bärbuskar och fruktträd. Ligger med gångavstånd till Lidens skola.

Bostadshus

Bostadshus uppfört i 1, 1/2 plan med 5 rum och kök. Byggt enligt fastighetsregistret 1940 med källargrund, stående träpanel och tak belagt med plåt. Öppen spis samt altan/uteplats vid huvudentrén med plats för sittgrupp. Boarean uppgår enligt fastighetsregistret till 150 kvm (biarea 22 kvm) fördelat enligt följande:

Entréplan: Hall med avhängninsmöjligheter direkt till vänster och trappa upp till andra plan direkt till höger, ytskikt av plastmatta på golv, bröstpanel samt tapet på väggar. Vidare till höger ligger köket med plats för matgrupp samt utgång till takad altan med soldäck, ytskikt av laminat på golv och målade väggar samt kakel kring arbetsytor, den maskinella utrustningen består av: spis, ugn, diskmaskin, kyl och frys.
Till vänster i hallen finns ett nyrenoverat badrum med tvättmaskin, badkar, tvättställ etc.
Vidare till vänster finns groventre med förvaringsutrymmen.
Rakt fram från hallen ligger vardagsrum som idag är uppdelad i två användningsområden, tv-rum till höger och kontor till vänster, i den del som nu används som kontor finns öppen spis (godkänd och brandskyddsbesiktad), ytskikt av parkettgolv samt målade väggar.

Övre plan: Hall i vinkel med ytskikt av heltäckningsmatta och målade väggar.
Intill hallen finns fyra stycken sovrum, det rymligaste av sovrummen finns rakt fram och har plats för dubbelsäng och med flera inbyggda garderober samt utgång till balkong. På övre plan finns även WC utrustat med toalett och tvättställ samt klädkammare med snedtak och hyllor samt klädstång.

Källarplan: I källaren finns pannrum, 2 accumulatortankar, tekniktank på 500 L och förrådstank på 750 L. Rum med vatten och avlopp med möjlighet att inreda som tvättstuga. Stort sovrum/hobbyrum med laminat på golv, inbyggd garderob, träpanel samt putsade väggar.

Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp, uppvärmning sker med vedpanna kopplad till vattenburet system med möjlighet att använda elpatron.

Övriga byggnader

Gårdshus i sämre skick, innehållande två enkla garage, vedbod och förvaringsutrymmen. Uppförd i trä med plåttak.

Före detta hundhus, uppfört i trä med plåttak.

Driftkostnad

Total driftkostnad
26 773 kr/år varav:
Försäkring:
8 773 kr
Vatten/avlopp:
6 000 kr
Hushållsström:
12 000 kr

Observera att detta endast är en uppskattning baserad på nuvarande ägares användning av fastigheten. Ägaren har använt egen ved, därmed finns ingen kostnad för uppvärmning, i kostnaden för vatten/avlopp ingår även kostnad för renhållning.

Övrigt

Fastigheten Sundsvall Liden 4:1 är taxerad såsom bebyggd småhusenhet (typkod 220). Det totala taxeringsvärdet uppgår till 370.000 kronor, varav markvärde 66.000 kronor och byggnadsvärde 304.000 kr.

Det finns 3 st inteckningar som totalt uppgår till 500.000 kronor. Inteckningarna övertas obelånat av köparen.

Servitut m.m. Det finns inga servitut inskrivna på fastigheten, planer: stadsplan och tomtindelning.

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.

Karta

Vägbeskrivning

Från Sundsvall kör norrut på väg 86 ca 41,9 km, ta höger in på Byåkersvägen och kör ca 809 m, ta vänster och kör ca 700 m och ta sedan skarpt till höger och kör ca 100 m och fastgigheten ligger på höger sida. Se även karta och utsatt skylt.
Adress: Husåsvägen 39, 860 41 Liden

Fakta

40030
575 000 SEK
150 kvm
5 R.O.K
1940
2 114 kvm
26 773 kr/år

Mäklare

Karin Hildingsson
Karin Hildingsson
Mäklare & skogsmästare

Kontakt