Vallby Lidingby 25

Enköping

Gård om ca 10 hektar en knapp mil sydost om Enköping. Nybyggt bostadshus i två plan och 164 kvm boarea. Uppvärmning genom jordvärme. Isolerad maskinhall/verkstad med ca 6,5 meter till nock och 4 meter höga vikportar. Tillgång till egen båtplats ca 3 km från fastigheten där det finns en samfällighet med bad- och båtbrygga. Avståndet till Stockholm är cirka 7,5 mil.

Fakta

43033
9 800 000 SEK
9,8080 ha
164 kvm
6 R.O.K

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Enköping Lidingby 2:4, Gård.

Bostadshus

Bostadshuset är byggt i lösvirke år 2023 i två plan med regelstomme på gjuten betongplatta. Utvändigt ljusgrå liggande/stående panel och tak belagt med falsad plåt. Treglas isolerfönster. Golvvärme i hela nedre planet och radiatorer i övre planet. Bostaden har en välplanerad planlösning med väl tilltagna sällskapsytor, stort kök och exklusiva materialval i badrummen. Genomgående ekstavsparkett i bostadsrummen. Slutbesked av bygglovet väntas i augusti månad. Boarea ca 164 kvm fördelat på 6 r.o.k. enligt följande:

I nedre planet: Huvudentrén med farstukvist leder in till hallen som har gott om garderobsförvaring och trapp till övre plan. Under trappen finns ett mindre förrådsrum. Stort kök med matplats och utgång till uteplats under tak med fint österläge för att kunna njuta av morgonsolen. Harmoniskt kök med gråa spegelluckor, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll och diskmaskin. Helkaklat duschrum med duschhörna, wc, tvättställ och wc. Därutöver finns ett sovrum med plats för dubbelsäng samt tvättstuga/teknikrum.

I övre planet: Allrum med plats för större soffgrupp. Fyra sovrum varav ett större. Det större sovrummet har en avskild förvaringsdel vilken är praktiskt att använda såsom klädkammare och därtill har sovrummet ingång till eget duschrum med duschhörna, wc och dubbla tvättställ. Ifrån allrummet nås också ett toalettrum med wc och tvättställ.

Maskinhall/verkstad

Isolerad byggnad uppförd år 2019 med stomme av stålbalk. Högbyggda utrymmen, ca 6,5 meter till nock. Grundläggning med hel isolerad betongplatta på mark med ingjutna vattenburna värmeslingor i hela plattan. På framsidan finns två stora vikportar med 4 meters höjd, glasruteförsedda och isolerade. Byggnaden har utvändigt tak belagt med korrugerad plåt och väggar med grön plåt. Byggnadsarea 316 kvadratmeter. Byggnaden har fönster i de två avdelningarna enligt nedan och är inredd enligt följande:

Uppvärmning med luft-/luftvärmepump. Förberett för uppvärmning med luft-/vattenvärmepump via de vattenburna slingorna. Från verkstadsdelen ingång förrådsutrymmen samt trapp upp till kontor och personalutrymme med kök och duschrum med duschkabin, wc och tvättställ.

Övriga byggnader

Magasinsbyggnad med garage och förrådsutrymmen. Gjuten betongplatta i hela bygganden. Garagedel med fjärrstyrd automatisk garageport. Inredd vindsyta med plats för ytterliga förvaring. Byggnadsarea ca 85 kvm.v

Areal

Enligt fastighetsregistret uppgår tomtens storlek till 9,8080 hektar. Arealen utgörs av ca 8 hektar åkermark, idag med salixodling, och resterande del grovplanerad trädgårdstomt med planterade träd och prydnadsbuskar

Läge

Fastigheten ligger i naturskönt område på landet i öppen jordbruksbygd omgiven av åkermark. Närhet till Mälaren med båt- och badplatsen Koffsan belägen ca ½ mil söder fastigheten. I närmaste omgivningarna finns skogs- och strövområden med fina möjligheter till bär- och svampplockning. Fastigheten ligger i en gammaldags bondby med årliga bystämmor och gemensamhetsaktiviteter såsom byfest, midsommarfirande etc. Fastigheten ligger knappt 1 mil sydost om Enköping och avståndet till Stockholm är cirka 7,5 mil.

Värme och VA

Vattenburet centralvärmeledningssystem kopplat till NIBE jordvärmepump. Vatten från borrad brunn. Avlopp till FANN trekammarbrunn med markbädd.

Driftkostnader

Uppgifter om driftkostnader har ej gått att få fram.

Taxeringsvärde

Fastigheten har ännu ej åsatts ett taxeringsvärde.

Inteckningar

Pantbrev finns uttaget å sammanlagt 700.000 kr. Dessa övertas obelånade av köparen.

Servitut mm.

Belastande servitut finns för brunn och vattenledning. Fastigheten har andel i gemensamhetsanläggningen Enköping Sycklinge ga:1. Anläggningen förvaltas av Sycklinge nya vägsamfällighet. Årlig utdebitering kan ske. Fastigheten har också andelar i samfälligheterna Enköping Lidingby s:1 (avseende vägar) och köping Lidingby s:2 (avseende Fiske och bykesplats).

Bredband

Fiber är ej indraget, men det finns i området.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Adress till fastigheten

Vallby Lidingby 25, 745 98 Enköping
(Koordinater för Google maps: 59.574166, 17.129836).

Karta

Fakta

43033
9 800 000 SEK
9,8080 ha
164 kvm
6 R.O.K

Mäklare

Olle Myrsten
Olle Myrsten
Fastighetsmäklare

Kontakt