Pallviken 131

Sundsvall

Fritidshus med utsikt mot sjön Marmen knappt 2 mil från Sundsvall

Välkommen till charmigt fritidshus med fantastiskt läge endast 1,7 mil från Sundsvall.
Från köksfönstret och matrummet har du vacker utsikt mot sjön Marmen nedanför där mindre allmän badplats finns. Den populär badplatsen Pallvikens badplats med sandstrand finns också på gångavstånd.
Fritidshuset består av två sovrum, storstuga med kamin, kök och matplats och du hittar även uthusbyggnad innehållande verkstad, bastu, dusch och förvaringsutrymmen samt gäststuga med ett rum.

Fakta

43076
1 300 000 SEK
64 kvm
4 R.O.K
1920
1 678 kvm

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Sundsvall Vivsta 1:25, Fritidshus.

Tomt

Tomten uppgår enligt fastighetsutdrag till 1.678 kvm och består av bland annat gräsmatta, bär- och prydnadsbuskar. Trädäck på framsidan med plats för sittgrupper.

Huvudbyggnad

Fritidshus byggd i 1 plan 1957 enligt fastighetsutdrag. Uppförd i trä med träpanel på yttervägg, torpargrund, plåttak samt fönster av typen 2-glasfönster.
Boarea enligt fastighetsutdrag är 64 kvm (biyta 10 kvm) fördelade enligt nedan:

Entréplan: Ingång till hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderober, ytskikt av plastmatta på golv och träpanel på vägg, till höger hittar du WC utrustad med toalett och tvättställ, plastmatta på golv och träpanel på vägg. Rakt fram från hallen når du storstugan med plats för soffgrupp framför kaminen, ytskikt av trägolv och träpanel på vägg. Från storstugan når du två stycken sovrum i fil med plats för enkelsäng och förvaringsmöjligheter i garderober, ytskikt av plastmatta på golv och tapetserade väggar i den inre och träpanel i den yttre.
Vidare hittar du kök med plats för mindre matbord, utrustat med köksförvaring, spis, fläkt, tvättställ, bänkdiskmaskin, varmvattenberedare, kyl och frys, ytskikt av trägolv och träpanel på vägg samt kakel ovan delar av arbetsytor. En inglasad veranda intill köket har varmbonats och agerar nu matrum, med vacker utsikt över sjön, ytskikt av plastmatta på golv och träpanel på vägg.

Borrat vatten samt eget avlopp. Uppvärmning via direktverkande el.

Övriga byggnader

Uthus innehållande verkstad, bastu, dusch, tvättmaskin samt förvaringsutrymmen, uppförd i trä med plåttak.
Gästhus uppför i trä med plåttak innehållande ett rum.

Lösöre

Visst lösöre ingår i försäljningen.

Taxeringsvärde

Fastigheten är taxerad såsom småhusenhet (typkod 220). Det totala taxeringsvärdet på fastigheten uppgår till 729.000 kr varav byggnadsvärde 318.000 kr och markvärde 411.000 kr.

Driftkostnad

Försäkring 3.500 kr, Vatten/avlopp 1.000 kr, Uppvärmning inkl. Hushållsel 9.000 kr , Renhållning 600 kr, Sotning 750 kr. Totalt 14.850 kr/år. Observera att detta endast är en uppskattning beräknad på nuvarande ägares användning. Utöver detta tillkommer fastighetsavgift på 5.468 kr/år.

Friskrivning

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul, vilket innebär att säljaren frånskriver sig ansvar gällande dolda fel i fastigheten.

Inteckningar

Det finns ett pantbrev om 50.000 kr, denna övertas obelånad av köparen.

Servitut mm

Det finns ett servitut last ledningsrätt gällande starkström på fastigheten samt en förmån vattenledningar.
Fastigheten är del i gemensamhetsanläggningen Sundsvall Vivsta Ga:4 med ändamål utfartsväg och vattenförsörjningsanläggning.

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.

Karta

Vägbeskrivning

Från Sundsvall ta väg 570 och kör ca 13,12 km, ta vänster och kör ca 2,2 km, sväng höger och kör ca 168 m och fastigheten ligger på höger sida.

Fakta

43076
1 300 000 SEK
64 kvm
4 R.O.K
1920
1 678 kvm

Mäklare

Johanna Falck
Johanna Falck
Fastighetsmäklare

Kontakt