Svedjebo 33

Bjuråker

Torp i Bjuråker

Möjlighet att förvärva fritidshus med potential för den händiga med två vedspisar och två kakelugnar. 2 rum och 2 kök samt sommarrum på vind. Fritidshuset är beläget i Bjuråker ca 48 km nordväst om Hudiksvall. Närhet till naturen samt den intilligande ån. Förutom bostadshus finns även uthus som idag används till förvaring.

Fakta

OBJ-038125
195 000 SEK
4 R.O.K
289 kvm
4 880 kr/år

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Fastigheten Hudiksvall Svedjebo 8:4, Torp.

Tomt

Fastighetens areal uppgår enligt fastighetsregistret till 289 kvm som består av gräsyta samt naturtomt, tomtkarta kan inte delges då den exakta placeringen av fastigheten inte finns registrerad hos lantmäteriet.

Fritidshus

Fritidshus i ett plan med 2 rum och 2 kök, uppfört i timmer och källare, troligtvis på 1800-talet, fasad beklädd med stående panel och tak belagt med plåt. Bostadhuset har tidigare haft två boenden och därför finns två vedspisar.
Fritidshuset har enligt uppgift från säljare en boarea på ca 100 kvm och är fördelat enligt följande:

Från farstukvisten kommer du in till möblerbar hall med träpanel på väggar och plastmatta på golv, till höger finns kök med plats för matplats, vedspis och kokplatta, ytskikt av plastmatta, träpanel på väggar samt delvis kakel på vägg bakom vedspis, vidare genom kök finns rymligt sovrum med kakelugn och ytskikt av plastmatta samt tapetserade väggar, belägen rakt fram från hallen ligger rymligt vardagsrum med kakelugn samt ytskikt av plastmatta, tapetserade väggar och vacker takmålning.
Till vänster från hall finns det andra köket med vedspis och ytskikt av platsmatta och träpanel på väggar, detta utrymme kan med fördel användas som sovrum, vidare finns sovrum med gammal bakugn, ytskikt av tapet på väggar samt plastmatta på golv.

Fritidshuset har uppvärmning via vedspis, kakelugn samt elvärme, det finns inget vatten eller avlopp kopplat till fastigheten.

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad uppförd i trä med plåttak.

Driftkostnad

Total driftkostnad
4 880 kr/år varav:
Försäkring:
2 000 kr
Hushållsström:
2 880 kr

Observera att detta endast är en uppskattning beräknad på nuvarande ägares användning.

Övrigt

Taxeringsvärde: Fastigheten Hudiksvall Svedjebo 8:4 är taxerad såsom Småhusenhet, byggnadsvärde under 50.000 kr (typkod 213). Totala taxeringsvärdet uppgår till 96.000 kr varav markvärde 96.000 kr. Inga taxeringsvärden finns registrerade på fastigheten.

Lösöre: Fastigheten kan överlåtas med lösöre mot ersättning.

Inteckningar: Fastigheten besväras ej av inteckning

Servitut m.m. Det finns inga servitut inskrivna på fastigheten.

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse mellan säljare och köpare.

Karta

Vägbeskrivning

Från Hudiksvall kör västerut på väg 84 mot Delsbo i ca 28,8 km, sväng höger in på väg 305 och kör ca 7,4 km, sväng vänster på väg 305 och kör ca 5,1 km, sväng vänster på väg 305 och kör ca 2,9 km och fastigheten ligger på vänster sida av vägen, se även karta samt utsatt skylt.
Adress: Svedjebo 33

Fakta

OBJ-038125
195 000 SEK
4 R.O.K
289 kvm
4 880 kr/år

Mäklare

Johanna Falck
Johanna Falck
Mäklare

Kontakt