Gustaf Bergs väg 17

Täby

Bekväm 3:a på Gustaf Bergs väg 17 i Täby

Trevlig 3-rumslägenhet i välskött och populär förening precis intill Täby Centrum. Här bor du bekvämt till låg avgift och med ett enormt serviceutbud på kort avstånd. Lägenheten ligger en trappa upp med hiss från markplan. Rymlig och möblerbar hall med gott om förvaring i garderober, två rymliga sovrum och gott om plats till förvaring och möblemang. Stort gediget kök med gott om utrymme till förvaring och matlagning. Matplats för ca 4-6 personer finns i köket. Från vardagsrummet når du en inglasad balkong med härlig kvällssol och utsikt mot innergården. Helkaklat badrum som stambyttes omkring år 2007.
Bostadsrättsföreningen Storstugan är en grön oas med ett boende som uppskattas av såväl yngre som äldre. Som medlem i Brf Storstugan har du tillgång till både gym, bastu och relaxavdelning, hobbylokal, bokcafé samt boule- och tennisbana.

Fakta

42025
3 500 000 SEK
4 302 SEK
88 kvm
3 R.O.K

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 911-11-0641. Hiss finns ej.

Läge

Centralt läge alldeles intill Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Inom några hundra meter från bostaden finns ytterligare utbud av restauranger, kaféer, idrotts- och motionsanläggningar samt simhall och mycket mer. Flera förskolor, skolor och gymnasium finns i närområdet. Närhet till Roslagsbanan mot Stockholm Östra (13-17 min) och Åkersberga alternativt Vallentuna. Goda kommunikationer med buss från Täby Centrum mot flertal olika destinationer. Föreningen har en omtyckt gård, med boulebana, tennisplan och lekredskap för barnfamiljer.

Lägenhet

Lägenheten ligger en trappa upp (hiss finns). Ljus och luftig interiör med fönster åt två väderstreck. Huvudsakligen ekparkettgolv.
Rymlig och trevlig hall med gott om förvaring tack vare dubbla garderobsväggar.
Stort och trivsamt vardagsrum med plats för en stor soffgrupp samt matplats för det större sällskapet. Från vardagsrummet når man även den inglasade balkongen med härlig kvällssol och utsikt över föreningens innergård.
Väl tilltaget kök med ljus skåpinredning och generöst med bänkytor delvis med klinker ovanför. Köket är utrustat med kombinerat kyl-/fryskåp, varmluftsugn, mikro, glasspishäll, köksfläkt och diskmaskin. Här finns även gott om yta för en matplats för ca 4-6 personer.
Helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ, handdukstork och avlopp för tvättmaskin.
Två sovrum varav ett större med fristående garderob och plats för dubbelsäng.

Förråd

I källarplan finns det ett förråd som tillhör lägenheten.

Parkering

Alla lägenheter har en tillhörande parkeringsplats som ingår i avgiften. Det finns också parkeringsplatser med uttag för motorvärmare att hyra. Uttag för motorvärmare kostar extra och uthyrningen sköts av förvaltningen, som också informerar om gällande villkor och hyresbelopp.

Gemensamma utrymmen

Gym, bad, relax, bastu, hobbylokal, gästlägenhet, tvättstuga, grovsoprum samt cykelförråd finns i föreningen.

Månadsavgift

Månadsavgiften uppgår till 4.302 kr inkl. värme och vatten, kabel-tv, parkering och bredband (700-1.000 mbit/s). Den låga avgiften möjliggörs av att föreningen är delägare i ett fjärrvärmeverk.

Driftkostnader/månad

Försäkring 140 kr, el ca 340 kr. Observera att siffrorna endast är en uppskattning baserad på nuvarande användning. Föreningen har försäkring inkl. bostadsrättstillägg för alla medlemmar.

Andelstal

Andel i föreningen 0,1485 %. Uppgift om andel av årsavgift saknas.

Överlåtelseavgift

1.691 kronor debiteras köparen. Pantsättningsavgift: 483 kr.

TV/Bredband

TV-basutbud med möjlighet till tilläggspaket. Bredband genom Ownit (700-1.000/700-1.000 Mbit/s).
TV-basutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Energiklass D enligt energideklaration daterad 2021-03-08 (gäller alla föreningens byggnader tillsammans).

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Storstugan är ett privatbostadsföretag (en äkta bostadsrättsförening). Bostadsrättsföreningen består av 704
lägenheter och 15 lokaler. Föreningens fastigheter är byggda åren 1968-1971.
Av genomförda renoveringar kan nämnas: Stambyte är genomfört och avslutades 2007. Gym 2012. Relaxavdelning med bastu och dusch 2012. Övernattningslägenhet 2014. Fönster 2016. Hissar 2016. Byte radiatorer 2019.
Brf Storstugan har en omfattande studie- och fritidsverksamhet. Läs gärna mer på deras mycket informativa hemsida (särskilt fliken Medlemsförmåner): http://www.brfstorstugan.com

Tillträde

Efter överenskommelse.

Övrigt

Uppgift angående boarean är baserad på uppgifter från föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vägbeskrivning

Två timmar fri parkering i Täby Centrum Norra garaget (Parkman). Därifrån är det en väldigt kort promenad till lägenheten.

Ekonomi, månadsavgift

Utgångspris 3 500 000 SEK
Avgift 4 302 SEK/mån
Månadsavgiften uppgår till 4.302 kr inkl. värme och vatten, kabel-tv, parkering och bredband (700-1.000 mbit/s). Den låga avgiften möjliggörs av att föreningen är delägare i ett fjärrvärmeverk.

Karta

Fakta

42025
3 500 000 SEK
4 302 SEK
88 kvm
3 R.O.K

Mäklare

Olle Myrsten
Olle Myrsten
Mäklare

Kontakt