Sörskogsvägen 2

Grillby

Ljus och fräsch 4:a i parhus uppfört 2018

Välplanerad och ljus 4:a i nyetablerat villaområde i utkanten av Grillby samhälle ca 15 km öster om Enköping. Ca 5 minuters bilavstånd till påfart till E4 och därifrån är det ca 6 mil till Stockholm. Lägenheten ligger i ett nyligen byggt parhus uppfört år 2018. Ljus och trivsam lägenhet med genomgående parkettgolv. Gedigen altan nås direkt från vardagsrummet. I Grillby finns bra service - bl.a. livsmedelsbutik, bensinstation, skola & förskola, restauranger etc.

Fakta

40028
2 100 000 SEK
4 950 SEK
109 kvm
4 R.O.K
2018
1 045 kr/månad

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 16. Hiss finns ej.

Lägenhet

Lägenheten ligger i ett nyligen byggt parhus uppfört år 2018. Ljus och trivsam lägenhet med genomgående parkettgolv, generöst ljusinsläpp och tillgång till gedigen altan på baksidan perfekt för grillkvällar tillsammans med vänner under varma sommarkvällar. Bostaden är välplanerad och omfattar 4 rum och kök i två plan fördelat på 109 kvm boarea fördelat enligt följande:

I nedre planet: Nedre planet har en öppen planlösning med rundgång mellan hall, kök och vardagsrum. Entréhall med öppet mot kök och vardagsrum samt trapp till övre plan. Stort vardagsrum med matplats och utgång till altanen på husets baksida med utsikt mot lugnt grönområde tillhörande en avstyckad gård. Kök med ljus skåpinredning, gott om praktisk förvaring och generösa bänkytor. Köket är utrustat med: induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn, kyl- och frysskåp av golvmodell samt diskmaskin. Helkaklat duschrum/tvättstuga med duschhörna, wc och tvättställ, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och värmepump.

I övre planet: Den övre hallen har en möblerbar öppen yta. Tre sovrum varav ett stort med plats för dubbelsäng. Alla sovrum har bra garderobsförvaring. Helkaklat duschrum med duschhörna, wc och tvättställ.

Huset är uppvärmt med golvvärme i båda plan kopplat till NIBE frånluftsvärmepump. Värmepumpen ger även varmvatten och frånluftsventilation. Kommunalt vatten och avlopp.

TV- och internetanslutning

Bredband via IP-Only (ingår ej i avgiften).

Bilplats

Till lägenheten hör p-plats under carport vilket framgår av upplåtelseavtalet till bostadsrätten (osäkerhet råder om ytans storlek). Det går även att parkera ytterligare en bil bredvid carporten (på föreningens mark).

Ekonomi, månadsavgift

Utgångspris 2 100 000 SEK
Avgift 4 950 SEK/mån
I månadsavgiften ingår kommunalt VA + sophämtning (värme och varmvatten ingår ej).

Driftkostnad

Total driftkostnad
1 045 kr/månad varav:
Försäkring:
375 kr
Hushållsström:
670 kr

Observera att siffrorna endast är en uppskattning baserad på nuvarande användning. I elkostnaden ingår uppvärmningskostnad (beräknad årsförbrukning 5310 kWh/år).

Bostadsrättsförening

Brf Grillbyängar är ett privatbostadsföretag (en äkta bostadsrättsförening). Föreningen äger fastigheten Grillby 64:50 bebyggd med åtta parhus innehållande 16 st lägenheter. För uppgift om kontaktperson i föreningen vänligen kontakta mäklaren.

Övrigt

Läge: Bostaden ligger längs liten lugn lokalgata i nyetablerat villaområde i utkanten av Grillby samhälle ca 15 km öster om Enköping. Endast fem minuters bilavstånd till påfart till E18 och därifrån ca 60 km till Stockholm respektive knappt 45 km till Västerås. Till Uppsala är avståndet ca 35 km. Från Enköping går tåg med täta avgångar till bl.a. Stockholm och Västerås. I Grillby finns förskola och skola upp till och med årskurs 6, livsmedelsbutik, pizzeria, restaurang, bensinstation mm. Här finns också ett rikt idrottsliv och i omgivningarna ett levande kulturlandskap.

Tomt: All mark ägs av föreningen. Ingen del av tomtmarken ingår således i överlåtelsen. Inom föreningen har man dock hittills låtit respektive bostadsrättslägenhet disponera intilliggande markytor som om det vore tillhörande lägenheten.

Förråd: Ca 6 kvm stort förråd hör till lägenheten.

Andelstal: Andel i föreningen 6,25 %, andel av årsavgift 6,25 %.

Överlåtelseavgift: Ingen överlåtelseavgift tas för närvarande ut av föreningen. Pantsättningsavgift: Ingen pantsättningsavgift tas för närvarande ut av föreningen.

Energideklaration: Föreningen har ännu inte upprättat en energideklaration.

Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Detta innebär att säljaren har tagit lån med lägenheten som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet eller byter säkerhet i samband med tillträdet.

Tillträde: Efter överenskommelse, helst i augusti.

Övrigt: Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Fakta

40028
2 100 000 SEK
4 950 SEK
109 kvm
4 R.O.K
2018
1 045 kr/månad

Mäklare

Olle Myrsten
Olle Myrsten
Mäklare

Kontakt