Eningbölevägen 12 A

Örsundsbro

Välskött 4:a i lugnt och barnvänligt område

Välskött bostadsrättslägenhet i fint parhus. Lugnt läge intill kommunalt grönområde. Ca 330 kvm stor tomt med odlingsmöjligheter och trivsamma sällskapsytor. Boarea 115 kvm fördelat på 4 r.o.k. i två plan. Inglasad altan. Enbilsgarage och förråd i separata byggnader. Kommunalt VA. Objektnr 38009.

Fakta

OBJ-038009
1 800 000 SEK
4 909 SEK
115 kvm
4 R.O.K
1987
2 220 kr/månad

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 17. Hiss finns ej.

Bostaden

Lägenheten ligger i ett välvårdat parhus uppfört år 1987. Bostaden är välskött och omfattar 4 rum och kök i två plan fördelat på 115 kvm boarea fördelat enligt följande:

I nedre planet: Entréhall med klinkergolv och dörrportaler till kök och vardagsrum samt trapp till övre plan. Ingång från hallen även till helkaklat duschrum med duschhörna, wc och tvättställ. Stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad altan på husets baksida där man får härlig morgonsol. Ljust kök med matplats och skåp. Köket är utrustat med: spis med varmluftsugn och glashäll, köksfläkt, kyl- och frysskåp av golvmodell samt diskmaskin. Innanför köket finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och värmepump.

I övre planet: Den övre hallen har en möblerbar öppen yta. Tre sovrum varav ett stort med plats för dubbelsäng. Ett av de mindre sovrummen har egen klädkammare. Badrum med badkar, WC och tvättställ.

Huset är uppvärmt med och direktverkande elradiatorer. Frånluftsvärmepumpen IVT 590 ger varmvatten och viss golvvärme på nedre plan. Kommunalt vatten och avlopp.

Övriga byggnader: Fristående garage med plats för en bil (sammanbyggt med grannens garage). Fristående förrådsbyggnad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber via Lidén data. TV: Ansluten till Sappa (www.sappa.se).

Ekonomi, månadsavgift

Utgångspris 1 800 000 SEK
Avgift 4 909 SEK/mån

Månadsavgiften är exkl. värme och vatten. Basutbud TV ingår i avgiften.
De senaste fyra åren har januari månad varit avgiftsfri. Ingen avgiftshöjning är planerad den närmsta tiden.

Driftkostnad

Total driftkostnad
2 220 kr/månad varav:
Uppvärming:
1 342 kr
Försäkring:
274 kr
Vatten/avlopp:
446 kr
Renhållning:
158 kr

Observera att siffrorna endast är en uppskattning baserad på nuvarande användning. Föreningen har försäkring inkl. bostadsrättstillägg för alla medlemmar.

Övrigt

Läge: Lugnt läge i Salnecke villaområde i utkanten av Örsundsbro samhälle. Lokalt i området finns lekplats, stora grönytor och förskola. I samhället finns mycket bra service med ICA-affär med post i butik, flera förskolor och skola t.o.m. klass 9, vårdcentral, tandläkare, förskola och fritids, restauranger samt bibliotek. Stora skogs- och strövområden i de närmaste omgivningarna samt elljusmotionsspår. Genom samhället flyter Örsundaån som har förbindelse med Mälaren. Småbåtshamn finns. På ca 4 km avstånd finns den kommunala badplatsen Alstabadet. Mycket täta bussförbindelser med Uppsala, Enköping, Västerås och Bålsta varifrån pendeltåg går till Stockholm.

Tomt: Ca 330 kvm stor tomt med gräns mot kommunalt grönområde på baksidan. Trivsam grönskande trädgårdstomt med prydnadsbuskar, magnolior och gräsytor etc. Fina odlingsmöjligheter på tomten.

Andelstal: Andel i föreningen 5,79997 %. Uppgift om andel av årsavgift saknas. Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Detta innebär att säljaren har tagit lån med lägenheten som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet eller byter säkerhet i samband med tillträdet.

Överlåtelseavgift: 1.138 kronor debiteras köparen. Pantsättningsavgift: 455 kr.

Energiprestanda: 58 kWh/m² och år för hela byggnaden enligt energideklaration utförd 2008-10-01.

Bostadsrättsförening: Brf Eningbölevägen är ett privatbostadsföretag (en äkta bostadsrättsförening). I bostadsrättsföreningen finns nio parhus innehållande 18 st lägenheter samt 18 st garage. Av genomförda renoveringar kan nämnas: Fasadrenovering 2015, 6 stycken värmepumpar 2016. Kommande renoveringar: Successivt utbyte av elelement.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Övrigt: Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Visningar

Var vänlig kontakta fastighetsmäklaren för överenskommelse om visning.

Fakta

OBJ-038009
1 800 000 SEK
4 909 SEK
115 kvm
4 R.O.K
1987
2 220 kr/månad

Mäklare

Olle Myrsten
Mäklare
Olle Myrsten

Kontakt